czy sa nowe informacje na temat ss? o cage,chanie i innych były informacje a na temat wielkiego nieobecnego cisza.
Na razie powinieś się cieszyć ze w mediach nie ukazała się taka informacja ,,Steven Seagal odmówił udziału w Niezniszczalnych 3 ,,Póki nic na razie nie mówią o Stevenie to może dobrze ..........
Jest więcej aktorów których by chcieli, nie myśl sobie że oni ubóstwiają i tylko patrzą na Seagala. :)
http://www.youtube.com/watch?v=jCrXQYRX8SA już to kiedyś wklejałem. Moim zdaniem z tej obsady będą wybierać. Wydaje mi się, iż brakuje tu tylko Gibsona
Ja przecież od samego początku jestem za tym, by Steven zagrał. Tyle razy o tym pisałam. No i Gibson też mógłby się pojawić i Chan. To trzy nazwiska, na których najbardziej mi zależy.
no to dobrze,mela tez bym chciał chan to akurat mi obejetne ale on jest juz chyba zaklepany takze sie ciesz.
Dobrze, że Willis chociaż i tyle czasu poświęcił na Expendables 2. Jak wiadomo, miał napięty grafik, a to na plan Szklanej Pułapki 5, Red2, Loopera i reszty filmów, które niedawno miały premiery.
ale wiesz nie kazdy projekt sie pewnie powiedzie,ciekawe czy szklana pułapka bedzie trzymala poziom bo mam watpliwosci po 4 czesci.
Steven to napewno najwiekszy aktor kina akcji klasy B ,he ,he .Tylko nie wiem czy Van Damme nie był lepszy/większy ,w każdym razie jeśli by się kierować wpływami finansowymi do kasy to tak Seagal ,a to głównie bardzo ważny czynik mówiący o pularności i statusie gwiazdy danego aktora .
Szczerze? Kazdy byl popularny. Teraz juz zaden nie jest, bo wystepuje kult mlodosci i 30 latek jest staruchem
To prawda, chociaż mimo tego, ze uwielbiam Snipesa większy sentyment mam do filmów Seagala
Nie mam zamiaru, jaki jest taki jest, ale sentyment do niego mam silny. Tylko nie znoszę udawanego fanboystwa do osoby SS
Udawania, ze sie lubi Stevena w tak natarczywy sposob jak jeden uzytkownik tutaj. Strasznie to męczące
Dokładnie. Niedługo Predator. Swoja drogą kolejny raz fenomen Tele Tygodnia. Predator dwie gwiazdki Aniołki Charliego trzy.
Mam tele tydzień, ale nie zwróciłam uwagi na te gwiazdki. Ktoś ma wypaczony gust.
Jutro Tango & Cash i Zaginiony w akcji. Gratka normalnie, choć bardziej mysle o pierwszym
Szykuje się nocny maraton filmowy z udziałem ikony kina akcji i mistrza w półobrotach.
Z wyborem obsady postawmy się na miejscu Stallone'a, bo powiedzmy sobie szczerze: to on ma tu najwięcej do powiedzenia, on będzie biegał za nazwiskami i namawiał ich do zagrania w Ex3.
Jakbym ja był w tej chwili Stallonem to chciałbym, że ostatnia część trylogii Niezniszczalnych była jeszcze bardziej dynamiczna niż poprzednie. Powinno być wszystkiego więcej: humoru, scen walk wręcz, kultowych i nowych tekstów, które mogłyby przejść do historii kina akcji. W związku z tym zaangażowałbym największe nazwiska takie jak Schwarzenegger czy Willis, ale widziałbym także Stevena Seagala, pod warunkiem, że wróci do formy. Pogadałbym ze Stevenem mniej więcej tak: "Wezmę cię do Ex3. Zagrasz mi główny, czarny charakter. Dlatego bierz się za ostry trening, zrzuć ze 20kg, przypomnij sobie swoje Aikido. Odstaw śpiewanie i kebaby na boczny tor i ćwicz, ćwicz i jeszcze raz ćwicz. W finałowej scenie walki chcę widzieć groźnego Stevena Seagala, a nie tłuściocha z dziarską miną."
Tak na początek dałbym mu miesiąc na zrzucenie kilku kg. Jeżeli zobaczyłbym, że Seagal na prawdę się stara powrócić do formy to bym go wziął do filmu. W przeciwnym wypadku poradziłbym sobie bez niego. Podejrzewam, że właśnie tak myśli Stallone.