PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

czy sa nowe informacje na temat ss? o cage,chanie i innych były informacje a na temat wielkiego nieobecnego cisza.

ocenił(a) film na 6
damianho15

Na razie powinieś się cieszyć ze w mediach nie ukazała się taka informacja ,,Steven Seagal odmówił udziału w Niezniszczalnych 3 ,,Póki nic na razie nie mówią o Stevenie to może dobrze ..........

bradock

zaczynam sie niecierpliwic,powinni podac czy wystapi czy nie.

użytkownik usunięty
damianho15

Jest więcej aktorów których by chcieli, nie myśl sobie że oni ubóstwiają i tylko patrzą na Seagala. :)

wiem wiem tylko ze steven jest tym najwiekszym ktory jeszcze nie wystapił takze jest bardzo wazny

użytkownik usunięty
damianho15

http://www.youtube.com/watch?v=jCrXQYRX8SA już to kiedyś wklejałem. Moim zdaniem z tej obsady będą wybierać. Wydaje mi się, iż brakuje tu tylko Gibsona

dzieki zara obczaje

ss jest takze jest nadzieja,no gibson by sie przydał,szkoda.

użytkownik usunięty
damianho15

Twoim zdaniem największym co nie znaczy że tak jest. :)

a kto jest wiekszy z tych co nie wystapili?

ocenił(a) film na 6
damianho15

Connery ,Eastwood ,Bronson oni byli wieksi od Stevena .

bradock

ci dwaj pierwsi napewno nie wystapia,seagal ma pierwszenstwo.

ocenił(a) film na 4
damianho15

A ten trzeci tym bardziej nie.

karoman4

a ty podzielas moje zdanie?

ocenił(a) film na 4
damianho15

Ja przecież od samego początku jestem za tym, by Steven zagrał. Tyle razy o tym pisałam. No i Gibson też mógłby się pojawić i Chan. To trzy nazwiska, na których najbardziej mi zależy.

karoman4

no to dobrze,mela tez bym chciał chan to akurat mi obejetne ale on jest juz chyba zaklepany takze sie ciesz.

ocenił(a) film na 4
damianho15

Ja się cieszę. Tym bardziej, że Willis się też pojawi i Arni.

karoman4

no dobrze by było jak by dostali jeszcze wieksza role niz w 2

ocenił(a) film na 4
damianho15

Dobrze, że Willis chociaż i tyle czasu poświęcił na Expendables 2. Jak wiadomo, miał napięty grafik, a to na plan Szklanej Pułapki 5, Red2, Loopera i reszty filmów, które niedawno miały premiery.

karoman4

no on gra teraz w wielu filmach,ale na ex to musiał znalezc czas.

ocenił(a) film na 4
damianho15

Niech gra, ja mu ani nie bronie, ani nie żałuję.

karoman4

ale wiesz nie kazdy projekt sie pewnie powiedzie,ciekawe czy szklana pułapka bedzie trzymala poziom bo mam watpliwosci po 4 czesci.

ocenił(a) film na 4
damianho15

Czytałeś, że będzie R-ka? Ja o Szklaną pułapkę 5 jestem o dziwo spokojna.

karoman4

tak czytałem,bo 4 nie była wiec powinno byc lepiej.

ocenił(a) film na 4
damianho15

Może nauczyli się na błędach.

ocenił(a) film na 6

Steven to napewno najwiekszy aktor kina akcji klasy B ,he ,he .Tylko nie wiem czy Van Damme nie był lepszy/większy ,w każdym razie jeśli by się kierować wpływami finansowymi do kasy to tak Seagal ,a to głównie bardzo ważny czynik mówiący o pularności i statusie gwiazdy danego aktora .

bradock

jcvd juz zagrał nie ma wiekszego gwiazdora od ss z tych co nie wystapili,nikt mi tu tego nie wmówi.

użytkownik usunięty
damianho15

Wiekszego nie wiem, ale rowni sa

np kto

użytkownik usunięty
damianho15

Snipes moim zdaniem

no postawił bym go zaraz za stevem bo tez jest bardzo popularny a raczej był bo teraz to siedzi.

użytkownik usunięty
damianho15

Szczerze? Kazdy byl popularny. Teraz juz zaden nie jest, bo wystepuje kult mlodosci i 30 latek jest staruchem

no ale w latach 90 steven i snipes najbardziej z tych co nie wystapili w ex.

użytkownik usunięty
damianho15

To prawda, chociaż mimo tego, ze uwielbiam Snipesa większy sentyment mam do filmów Seagala

no steven miał filmy bardziej zapadajace w pamiec,dobrze ze go nie krytykujesz.

użytkownik usunięty
damianho15

Nie mam zamiaru, jaki jest taki jest, ale sentyment do niego mam silny. Tylko nie znoszę udawanego fanboystwa do osoby SS

ze niby czego?

użytkownik usunięty
damianho15

Udawania, ze sie lubi Stevena w tak natarczywy sposob jak jeden uzytkownik tutaj. Strasznie to męczące

mam nadzieje ze nie myslisz o mnie,bo ja naprawde lubie ss.

użytkownik usunięty
damianho15

Nie o Tobie. Wiesz o kim. Każdy wie

no sa i tacy niestety.

ocenił(a) film na 4

Np pan Małpka.

użytkownik usunięty
karoman4

Dokładnie. Niedługo Predator. Swoja drogą kolejny raz fenomen Tele Tygodnia. Predator dwie gwiazdki Aniołki Charliego trzy.

ocenił(a) film na 4

Mam tele tydzień, ale nie zwróciłam uwagi na te gwiazdki. Ktoś ma wypaczony gust.

użytkownik usunięty
karoman4

Może brak gustu?

ocenił(a) film na 4

Brak gustu? To niech przerzucą się na ''Bejbi blues''.

użytkownik usunięty
karoman4

Jutro Tango & Cash i Zaginiony w akcji. Gratka normalnie, choć bardziej mysle o pierwszym

ocenił(a) film na 4

Szykuje się nocny maraton filmowy z udziałem ikony kina akcji i mistrza w półobrotach.

na gwiazdki nie patrzcie bo to zenada predator powinnien miec trzy zdecydowanie.

czyli niema takiego.

ocenił(a) film na 4
damianho15

Z wyborem obsady postawmy się na miejscu Stallone'a, bo powiedzmy sobie szczerze: to on ma tu najwięcej do powiedzenia, on będzie biegał za nazwiskami i namawiał ich do zagrania w Ex3.
Jakbym ja był w tej chwili Stallonem to chciałbym, że ostatnia część trylogii Niezniszczalnych była jeszcze bardziej dynamiczna niż poprzednie. Powinno być wszystkiego więcej: humoru, scen walk wręcz, kultowych i nowych tekstów, które mogłyby przejść do historii kina akcji. W związku z tym zaangażowałbym największe nazwiska takie jak Schwarzenegger czy Willis, ale widziałbym także Stevena Seagala, pod warunkiem, że wróci do formy. Pogadałbym ze Stevenem mniej więcej tak: "Wezmę cię do Ex3. Zagrasz mi główny, czarny charakter. Dlatego bierz się za ostry trening, zrzuć ze 20kg, przypomnij sobie swoje Aikido. Odstaw śpiewanie i kebaby na boczny tor i ćwicz, ćwicz i jeszcze raz ćwicz. W finałowej scenie walki chcę widzieć groźnego Stevena Seagala, a nie tłuściocha z dziarską miną."
Tak na początek dałbym mu miesiąc na zrzucenie kilku kg. Jeżeli zobaczyłbym, że Seagal na prawdę się stara powrócić do formy to bym go wziął do filmu. W przeciwnym wypadku poradziłbym sobie bez niego. Podejrzewam, że właśnie tak myśli Stallone.