seagal,the rock,charlie sheen,mel gibson,Michael Jai White oraz ci co juz byli czyli arnold,bruce,adkins oraz steve austin.
Gdyby w 2 przymknoć oko na brak Seagala i Gibsona to była w sumie obsada marzeń !!! Myślę że 3 takiej już obsady nie bedzię miała .
obys sie mylił,no w 2 obsada była imponujaca,gdyby z tych co wymieniłem znalazło sie miejsce dla ss i the rocka juz byłoby swietnie.
The Rock ? A jaki z niego znowu wielki gwiazdor ? Zagrał co prawdą w kilku przyzwoitych,fajnych filmach ale nie jest jakiś zajebisty .Jedynie po 2000 roku Statham stał się wielką gwiazdą .Żeby 3 miała taką znakomitą obsadę jak w 2 to muszą zagrać oprócz tej standardowej obsady( typu Sly ,Jason ,Dolph ,Arni ,Bruce ,Jet itp ) jeszcze Steven i Mel albo Steven i Wesly .Wątpię żeby wszystkich ściągnieto na plan 3 Chociaż kto ...
nie zgadzam się, jak dla mnie jest bardziej zaj ebisty od stathama, taki następca arnolda, lub sylwka (budowa ciala)
Mi się z nim podobały takie filmy jak ,,Witajcie w dzungli ,, czy ,, Z podniesionym czołem ,,i w sumie masz racje ,jest fajny ,trochę się zagolopowałem z tym określeniem ze nie jest zajebisty ,bo w sumie jest . Ale napewno nie jest ogólnie tak wielką gwiazdą jak Statham .Czy zagra w 3 Kto wie ,ja nic nie mam przeciwko .
Te też, ale najbardziej Król Skorpion, w Szybkich i wścieklych 5 tez miał ciekawą rolę.
Też niezly, w tym roku ma sporo produkcji w tym herkulesa, ciekawe jak im wyszla ta nowa wersja.