PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

seagal,the rock,charlie sheen,mel gibson,Michael Jai White oraz ci co juz byli czyli arnold,bruce,adkins oraz steve austin.

ocenił(a) film na 6
damianho15

Gdyby w 2 przymknoć oko na brak Seagala i Gibsona to była w sumie obsada marzeń !!! Myślę że 3 takiej już obsady nie bedzię miała .

bradock

obys sie mylił,no w 2 obsada była imponujaca,gdyby z tych co wymieniłem znalazło sie miejsce dla ss i the rocka juz byłoby swietnie.

ocenił(a) film na 6
damianho15

The Rock ? A jaki z niego znowu wielki gwiazdor ? Zagrał co prawdą w kilku przyzwoitych,fajnych filmach ale nie jest jakiś zajebisty .Jedynie po 2000 roku Statham stał się wielką gwiazdą .Żeby 3 miała taką znakomitą obsadę jak w 2 to muszą zagrać oprócz tej standardowej obsady( typu Sly ,Jason ,Dolph ,Arni ,Bruce ,Jet itp ) jeszcze Steven i Mel albo Steven i Wesly .Wątpię żeby wszystkich ściągnieto na plan 3 Chociaż kto ...

ocenił(a) film na 6
bradock

nie zgadzam się, jak dla mnie jest bardziej zaj ebisty od stathama, taki następca arnolda, lub sylwka (budowa ciala)

ocenił(a) film na 6
ActionMan_filmaniak

Mi się z nim podobały takie filmy jak ,,Witajcie w dzungli ,, czy ,, Z podniesionym czołem ,,i w sumie masz racje ,jest fajny ,trochę się zagolopowałem z tym określeniem ze nie jest zajebisty ,bo w sumie jest . Ale napewno nie jest ogólnie tak wielką gwiazdą jak Statham .Czy zagra w 3 Kto wie ,ja nic nie mam przeciwko .

ocenił(a) film na 6
bradock

Te też, ale najbardziej Król Skorpion, w Szybkich i wścieklych 5 tez miał ciekawą rolę.

ocenił(a) film na 6
ActionMan_filmaniak

Król Skorpion nie widziałem ale napewno obejrzę .Jeszcze fajny był Faster.

ocenił(a) film na 6
bradock

Też niezly, w tym roku ma sporo produkcji w tym herkulesa, ciekawe jak im wyszla ta nowa wersja.

bradock

bo on nie skupia sie tylko na kinie sensacyjnym,ale jezeli juz bierze sie za takie kino to robi to bardzo dobrze i zdecydowanie jest najlepiej zbudowany takze taki potwór by sie przydał.