Niezwyciężony

Stronger
2017
6,5 14 tys. ocen
6,5 10 1 14498
5,2 15 krytyków
Niezwyciężony
powrót do forum filmu Niezwyciężony

A nawet jest dalej bohaterem narodowym tylko dla tego że stracił nogi w zamachu czy może ja czegoś nie dojrzałem w filmie.

ocenił(a) film na 8
televisjon

Poniewaz wygral walke z terroryzmem, czymś co dzielnych Amerykanów nie złamie. Dał im wiarę, że są na tyle silni, żeby się nie złamać.A wszystko zaczelo sie od zdjecia kiedy wynoszono go na wózku bez nóg...to zdj jest do dzis jednym. Z Najpopularniejszych zdjec na swiecie

ocenił(a) film na 6
cookiexkannibal

W jaki sposób wygrał walkę z terroryzmem?

ocenił(a) film na 8
televisjon

Przeżył ..?

ocenił(a) film na 6
cookiexkannibal

Przecież nie tylko on przeżył.

ocenił(a) film na 7
televisjon

Ja zrozumiałam to tak, że ludzie uważali go za bohatera również dlatego, że pomógł FBI w złapaniu terrorystów poprzez portret pamięciowy.

ocenił(a) film na 6
catleesi

Obejrzyj Dzień patriotów. Tam jest pokazane jak wyglądał zamach i śledztwo po nim. Może się mylę ale nie przypominam sobie żeby on pomógł śledztwie.

ocenił(a) film na 5
cookiexkannibal

No to codziennie mamy bohaterów wśród ludności cywilnej w Afganistanie, Somalii, Nigerii czy w Jemenie.

ocenił(a) film na 7
televisjon

Trochę odpowiadając na Twoje pytanie, kto mógłby być prawdziwym bohaterem tego zamachu:
http://www.filmweb.pl/film/Niezwyci%C4%99%C5%BCony-2017-763837/discussion/Carlos +Alexander+Arredondo%3A+wyj%C4%85tkowa+posta%C4%87+tej+historii,2971370

A Jeff po prostu sie nie poddał, to też forma waleczności. Zresztą sam nie czul się bohaterem i ciążył mi ten medialny mit herosa.