PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=840078}

Nikt

Nobody
2021
7,1 63 tys. ocen
7,1 10 1 62798
7,1 49 krytyków
Nikt
powrót do forum filmu Nikt

"Nie uprawialiśmy seksu od kilku miesięcy, miłości od kilku lat" - prawackie goowno, kilkanascie lat po ślubie i facetowi za mało cudzego ciała. Ohydna propaganda uprzedmiotawiająca kobiety i sugerująca, że mają coś robić wbrew sobie.

Ogólnie reszta filmu dość spoko, ale nie przepadam za filmami z takim typem obrazu, wygląda jakby film nakręcono w latach 80.

Ale oczekiwania wobec tego filmu były większe. Biorąc pod uwagę ocenę.

ocenił(a) film na 10
ricariy

Oj już julka się zesrała bo facetowi się zachciało i tylko wspomniał że się od siebie oddalają ale ty oczywiście nie myślisz i nie kumasz

ocenił(a) film na 6
Egevec

dla faceta oddalanie sie oznacza tylko seks, może być dom wysprzątany na błysk, gacie prane, obiady pod nos, ale ojojoj pukać mi się chce, rączek nie mam żeby konia zwalić

ricariy

Czytam i nie wierzę...

ocenił(a) film na 6
jareeecki

Za mało edukacji seksualnej. Tysiące lat uprzedmiotawiania kobiet i boli, gdy się powoli emancypują.

ricariy

O matko hahahaha zrobiłaś mi dzień oraz weekend. Tutaj nawet nie ma co z Tobą dyskutować juleczko.

ocenił(a) film na 8
jareeecki

Nie karm trola, bo to jakaś jepnięta feministka, której baterie do wibratora się wyczerpały.

ocenił(a) film na 6
jareeecki

"juleczka" xD wizytówka incela

ricariy

Ach.....a ja Uwielbiam filmy kręcone w stylu lat 80tych!!!!!!

ocenił(a) film na 10
ricariy

Mam ogromną nadzieję, że to jest troll

ocenił(a) film na 7
ricariy

Oglądaj w oryginalnym języku to będziesz więc rozumiała. To tak, trzeba się go "naumieć" wczesniej.