5,6 3,6 tys. ocen
5,6 10 1 3564
Nine Dead
powrót do forum filmu Nine Dead

radze przeczytać zanim obejrzysz.
Fabuła beznadziejnie prosta, wszystko wiadomo niemalże od samego początku, zero elementów
zaskoczenia. Koszmarna gra aktorska oraz samo wykreowanie postaci. Jeden wielki gniot a
najgorsza, jaką do tej pory widziałem końcówka to potwierdza.

ocenił(a) film na 6
SsetaProject

przewidywalny? bitch please

ocenił(a) film na 7
SsetaProject

Przewidywalne jest tylko to, że znajdziemy na tym forum pełno jasnowidzów, którzy, jak to przysłowiowy Polak, mądrzy po fakcie. I jak to teraz udowodnisz, że wiedziałeś, że tak będzie. Bo w to, że tak było to chyba tylko ty wierzysz.

ocenił(a) film na 1
stawor80

a jak ineczej nazwiesz to że nie było elementu zaskoczenia. od poczatku cała grupa szła dobrym tropem. to nie chodzi o mnie że spodziewałem się czegoś innego. to chodzi o to że nie było zwrotu akcji który by zaskoczył i nie mówie o koncówce która i tak była beznadziejna, że ta laska tak po prostu uciekła, ale o tym że okazuje się koniec konców i wiedzieli co ich łączy, a osobiście liczyłem na coś zupełnie innego. np. że porywacz jest świrem który ich tam zebrał bo każdy jadł kaszke rano... dla mnie po prostu nuda

ocenił(a) film na 1
stawor80

zresztą. masz racje, tylko ja w to wierze a przynajmniej jest taka możliwość, ale zapomniałeś chyba że swoja opinie może każdy wygłosić. nikt Ci nie zabrania napisac wyżej że był dla Ciebie zaskakujący.

ocenił(a) film na 7
SsetaProject

akurat gra aktorska nie była zła, a tej laski nawet dobra :) koncówka do bani, czy on to nagrywał? mówil do niej, że wszyscy patrzą jaka ona jest