radze przeczytać zanim obejrzysz.
Fabuła beznadziejnie prosta, wszystko wiadomo niemalże od samego początku, zero elementów
zaskoczenia. Koszmarna gra aktorska oraz samo wykreowanie postaci. Jeden wielki gniot a
najgorsza, jaką do tej pory widziałem końcówka to potwierdza.
Przewidywalne jest tylko to, że znajdziemy na tym forum pełno jasnowidzów, którzy, jak to przysłowiowy Polak, mądrzy po fakcie. I jak to teraz udowodnisz, że wiedziałeś, że tak będzie. Bo w to, że tak było to chyba tylko ty wierzysz.
a jak ineczej nazwiesz to że nie było elementu zaskoczenia. od poczatku cała grupa szła dobrym tropem. to nie chodzi o mnie że spodziewałem się czegoś innego. to chodzi o to że nie było zwrotu akcji który by zaskoczył i nie mówie o koncówce która i tak była beznadziejna, że ta laska tak po prostu uciekła, ale o tym że okazuje się koniec konców i wiedzieli co ich łączy, a osobiście liczyłem na coś zupełnie innego. np. że porywacz jest świrem który ich tam zebrał bo każdy jadł kaszke rano... dla mnie po prostu nuda
zresztą. masz racje, tylko ja w to wierze a przynajmniej jest taka możliwość, ale zapomniałeś chyba że swoja opinie może każdy wygłosić. nikt Ci nie zabrania napisac wyżej że był dla Ciebie zaskakujący.