6,0 47 tys. ocen
6,0 10 1 47320
5,2 25 krytyków
Nine - Dziewięć
powrót do forum filmu Nine - Dziewięć

Kpina

ocenił(a) film na 1

Film nudny, jeden z najgorszych jakie widziałem, oglądnijcie sobie Leona zawodowca czy siedmiu Wspaniałych, i porównajcie sobie, ten film to shit, z bólem wątroby dotrwałem do końca, pozdro!

ocenił(a) film na 6
Koniu36

Leon Zawodowiec? Siedmiu Wspaniałych? Co ma piernik do wiatraka?

ocenił(a) film na 1
babytronique

Dałem taki przykład :-P W kinie nawet nie mogłem się wyspać bo to musical... Dawniej robili o wiele lepsze filmy.

ocenił(a) film na 1
Koniu36

jesli chodzi o musicale to masz racje.Kiedyś robili lepsze filmy:).Ogólnie dawniej wszystko miało ''dusze'' że tak powiem, a teraz robi sie filmy aby robić.Grunt to wyrobić sobie marke i zrobic gniota ale ludzie i tak na to poleca bo to np znany rezyser i wczesniej zrobil fajne filmy wiec nastepny tez musi byc fajny.Tylko co ma piernik do wiatraka , czyli to ze kilka filmow sie udalo nie znaczy wcale ze nastepne tez musza byc super.Dziwne jest takie myślenie.Kiedyś np. Madonna miala fajne piosenki a teraz zniza sie do poziomu tych nastolatkow co tylko ''umca umca'' nagrywają:)a i tak mimo to dla wielu ludzi zostanie krolowa popu.

ocenił(a) film na 4
Koniu36

Zgadzam się film średni tylko porównanie marne.
W zestawieniu z "Chicago" albo "My fair lady", które są musicalami podobnie jak "Nine" wypada wręcz żałośnie.