6,0 47 tys. ocen
6,0 10 1 47320
5,2 25 krytyków
Nine - Dziewięć
powrót do forum filmu Nine - Dziewięć

właśnie wróciłam z kina i wygląda na to, że film miał stać się hitem na długo przed premierą właśnie ze względu na świetną obsadę. a to nie wszystko, zwłaszcza w musicalu. jedyna piosenka, która powaliła mnie na kolana była wykonana przez Fergie. Kiepska fabuła, od twórców "Chicago" spodziewałam się dużo więcej. mimo wszystko nie dłuży się i przyjemnie patrzy się na znane twarze. jednak nie jest to arcydzieło, dlatego wybierając się do kina radzę nie obiecywać sobie zbyt wiele.

unexceptional

pierdolisz tam

sama gra Lewisa to arcydzieło

ocenił(a) film na 7
saker3

to wcale nie czyni arcydzieła z całości. większość ludzi nie idzie na film dla jednego aktora.

unexceptional

Zgadzam się z kolegą !! koleżanka ...erdoli :)

ocenił(a) film na 4
kinowymaniak_2

koleżanka nie pierdzieli tylko dała jeszcze za wysoką ocenę.
twórcy poszli w totalną komercję. wzięli jak najwięcej znanych twarzy i liczyli że film przez to stanie się cudowny i sprzeda się sam. jak widać na niektórych działa taka taktyka. nie powiem samej czasem zdarzy mi się oceniać film lepiej tylko dlatego że ktoś zagrał świetnie w filmie. niestety to nie taki przypadek. wszystko jest jednym wielkim zlepkiem sławnych ludzi, którzy swoją drogą nie powinni występować w musiacalach :/. tu liczy się nie tylko gra, wygląd i popularność, ale też głos!