PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=610922}

Nitro Circus: Film

Nitro Circus: The Movie
2012
7,3 2,2 tys. ocen
7,3 10 1 2203
Nitro Circus: Film
powrót do forum filmu Nitro Circus: Film

Po co

ocenił(a) film na 9

w tym filmie Jolene Van Vugt chyba tylko po to żeby dobrze wyglądała zrobiła w tym filmie tylko jedną rzecz to jest przejechała po pętli na truj kołowym rowerku i nic więcej. Co do filmu to jest naprawdę świetny piękne zdjęcia, dźwięk i muzyka

OLIN1

O to samo zapytał mnie mój znajomy i po chwili dodał sam ,że pewnie jest tam bo wszystkim z ekipy robi tak zwaną" lachę".Film jest OK ,ale ci kaskaderzy na siłę próbują być śmieszni i im to nie wychodzi za dobrze.

CHDZ

Sądzę że oni nie próbują być śmieszni, po prostu taki mają styl, nie dostrzegałem tak żadnej gry aktorskiej, bardziej jakbyś wbił między gości z kamerą i kręcił ich pokręcone zachowanie.Goście mają jaja bo niektóre ich wyczyny były dość straszne.

Shade83

Jeżdą zajebiście, ale przed filmem kręcili swój serial i na pewno nie byli pierwszy raz przed kamera.

OLIN1

Zrobiła w Nitro flipa na motocyklu, oficjalnie pierwszy backflip na moto zrobiony przez kobietę (do księgi guinessa trafiła) więc poziom trzyma. Potrzebują choć jednej dziewczyny żeby urozmaicić. I jak widać na ich innych filmach ciągle połamana chodzi ^^