PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=680478}

Noc w muzeum: Tajemnica grobowca

Night at the Museum: Secret of the Tomb
2014
6,5 42 tys. ocen
6,5 10 1 41689
4,5 8 krytyków
Noc w muzeum: Tajemnica grobowca
powrót do forum filmu Noc w muzeum: Tajemnica grobowca

Fajne role dobrych aktorów. Dobre efekty specjalne. Humor niestety, tylko czasem rozśmiesza. Oczywiście musieli wsadzić wątek gejowski i dlatego nisko oceniam ten film. Dlaczego epatować z ekranu innymi preferencjami seksualnymi gdy dzieci będą ten film oglądać ?. Dodatkowo nie ma nic seksualnego, po co więc gejowskie wątki ?

ocenił(a) film na 4
ChrisKrasz

Niech się uczą tolernacji od małego xD

ocenił(a) film na 4
kamil665544

Taaa, z tą tolerancją to niedługo do domów wejdą osobiście. Na razie przemycają gejowską propagandę w kinie. Przed filmem powinna być informacja jak w przypadku reklamy. "Zawiera lokowanie produktu" . Tu powinno być "Zawiera lokowanie homoseksualizmu"

ocenił(a) film na 4
ChrisKrasz

Jakąś godzinę temu skończyłem oglądać ten film i jestem naprawdę zaskoczony tym co napisałeś w tym temacie.Przeszkadzają ci 3 gejowskie wstawki (których pewnie nawet dziecko nie zauważy ) ale jak najbardziej w porządku jest sikanie małpy na innych ludzi i całowanie się z nią ?! Nie powinno być przed filmem : "Zawiera debilne sceny oraz zoofilie" ?

PS Jak nie chcesz gejów w domu to ich nie zapraszaj.

ocenił(a) film na 4
kamil665544

Jak najbardziej masz rację. To też mi się nie podobało.

ocenił(a) film na 7
ChrisKrasz

ChrisKrasz ja mieszkam w Canadzie i to panstwo jest bardzo tolerancyjne.Nie mam nic do mniejszosci sexualnych.W Toronto jest najwieksza parada mniejszosci sexualnych w Ameryce Polnocnej.Na ta impreze przychodza matki z dziecmi i nikomu to nie przeszkadza.Impreza jest przykladem ze mozna sie bawic swietnie w kazdej sytuacji.(Nadmieniam ze nie jestem geyem).Burmitsz Toronto jest lesbijka.I jest to bardzo madra kobieta.Duzo robi dla mojego miasta.A ze Tobie to przeszkadza to widac ze jestes dosyc plytkim facetem i troszke ociemnialym.

ocenił(a) film na 4
marcinek77

Szanowny Pan marcinek77 wytoczył przeciwko mnie najcięższe działa i na dodatek stwierdził że jestem dość płytki i troszkę ociemniały. Nie mogę być ociemniały gdyż robię dość dużo zdjęć :-) . Cieszę się że mieszkasz w Kanadzie w Toronto. Miałem przyjemność przebywać tam dwukrotnie przez tydzień . Nie miałem okazji być w trakcie parady "mniejszości seksualnych", więc przyjmuję że jest ona największa w Ameryce. Ogromnie się cieszę że Wasz burmistrz jest lesbijką. Do tej pory tego nie wiedziałem. Myślę że mnie to nie specjalnie interesuje co Pani burmistrz robi w nocy w łózku ze swoim partnerem / partnerką. Ważne że jest Dobrym Burmistrzem. Może rzeczywiście Twoje Miasto jest bardzo tolerancyjne dla różnego rodzaju dziwnych zachowań seksualnych. Niestety stwierdzam osobiście że nie jest wcale tolerancyjne dla faceta który ma ochotę zapalić papierosa i wypić piwo oglądając mecz w PUB. Chyba że coś się zmieniło od 3 lat ale aby zapalić trzeba było wyjść z hotelu na ulicę. I nikogo nie interesowało że jest akurat -20 C. Aby kupić piwo trzeba iść do sklepu oddalonego o 3-4 kilometry (jedyny taki) Zamykany dość szybko. Bardzo Ci dziękuję za taką tolerancję i wygody życiowe. Ja wiem ze na piwie i papierosach życie się nie kończy. Ja palenie rzuciłem dość dawno. Piwem też się nie zapijam. Pokazuje tylko że tolerancja dla jednych a zakazy dla drugich. Dlaczego jedno jest dobre a drugie nie ?. W końcu dlaczego ktoś ma mi narzucać sposób zachowania ?. Wracając do tematu. Uważam że publiczne epatowanie seksualnością jest nie w porządku. Czy jesteś w stanie wyobrazić sobie paradę większości seksualnej i pokazywanie wszystkiego co tak zwana tradycja hetero seksualna wymyśliła , na ulicach miasta ?. Też przyszły by mamy z dziećmi i może ojcami ?. Dla mnie to by było nie w porządku. To czy jesteś gejem czy nie , nie ma dla mnie zupełnie znaczenia. Tak jak nie powinno mieć to znaczenia dla Ciebie czy ja nim jestem czy nie.
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 7
ChrisKrasz

Wow.. dobrze napisane.

ocenił(a) film na 7
adrian1988EL

A propo Polski bylem tam w zeszlym roku i papierosow w lepszych restauracjach nie wolno juz palic,nie wiem jak jest w pubach nie chodze po lokalach tego typu od dosyc dawna.A propo Kanady w LCBO, Beer Story mozna kupic alkohol w tych sklapach.(Tych sklepow jest bardzo duzo w Toronto). Ale mnie to wcale nie przeszkadza.Sklepy z alkoholem sa otwarte od 10 AM do 10 PM.Wiec wystarczy czasu na zakup alkoholu.Do najblizszego sklepu z alkoholem mam jakies 500 metrow.Wiec nie osmieszaj sie ze sklepy z alkoholem w Toronto polozone sa co 3-4 kilometry.Nie interesuje Cie co robi ktos w lozka a czepiasz sie malych szczegolow w filmie.Tak wyobrazam sobie parade hetero,jestem tolerancyjnym facetem.W takich parada nikt sie nie sexi tylko sie przebieraja i sobie spokojnie ida lub jada na platwormach.Tyle.A podejrzewam ze nigdy nie byles w Toronto.Ale to jest Twoj problem,a robienie zdjec (sam robie zdjecia bo podrozuje po swiecie) tez jest moim mocnym konikiem.Pozdrawiam.Have nice day.Bye,bye.

ocenił(a) film na 4
marcinek77

Widzisz jak się w Polsce zmienia. Twierdzę jednak że w Kanadzie to prawie prohibicja. W Europie o wiele łatwiej kupić alkohol. Nie chcę brzmieć tutaj jak spragniony picia facet, ale wkurzała mnie że musiałem bie=gać kawał drogi wieczorem aby sobie wino do hotelu kupić. Skoro poddajesz w wątpliwość mój pobyt w Toronto ( nie wiem na jakiej podstawie) to muszę Ci powtórzyć że dwukrotnie byłem tam służbowo i mieszkałem w Hotelu Sheraton gdzieś koło Young St. . Po wino musiałem zasuwać ze 4 bloki do góry. do jedynego sklepu. Byłem też w dzielnicy jakoś tak Missisaga ( wybacz słownictwo) Odwidziłem znajomych i byłem też wypożyczonym autem nad Niagarą.

A propos tolerancji. Jest różnica pomiędzy tolerancją (którą mam) a przyjmowaniem bezkrytycznie epatowania seksualnością, ( gejowską lub hetero) Którą Ty masz. I to nas różni. Jestem pewien , przewrotnie, że 50 twarzy Greya pewnie Ci się spodoba. Mnie się nie podoba . Pozdrawiam

ocenił(a) film na 7
ChrisKrasz

Mississauga to nie dzielnica tylko odrebne miasteczko,ja tam nie narzekam z alko,moze dlatego ze mieszkam i juz sie przyzwyczailem.A propo prohibicji to chyba szlo tak ze alkoholu w klubach wogle nie bylo.Tylko woda sie lala w klubach zamknietych.A tak ksiazka mi sie podobala,film sobie odpuszczam.Chociaz do ksiazki mnie namowila moja kobieta.Tak wogle to wole czytac fantasy (Goodkind,Feist,Norton,Jordan,Edings),horrory (King,Masterton,Koontz,Herbert),przygodowki (Cusler)oraz sensacje (Ludlum,Forsayth,Clancy).Interesuje sie tez historia oraz histaria sztuki i filozofia.Przepraszam ze napisalem ze nie byles w Toronto ale zmylilo mnie to ze napisales o 3-4 km musisz po alko leciec.Zycze milego wieczoru.Pozdrawiam serdecznie.

ChrisKrasz

Zgadzam się w całej rozciągłości. Przesadne epatowanie seksualnością jest niesmaczne, niezależnie od tego o jakiej orientacji mowa. Nie popieram też wciskania na siłę takich wątków do kina familijnego. Co do filmu, było parę śmiesznych momentów, ale większość żartów wymuszona, nieśmieszna, czasem niesmaczna i na niskim poziomie (sikająca małpa,motyw z "Laa" ). Ogólnie jednak pomimo przewidywalności i wyżej wspomnianych niedoskonałości oglądało się go lekko, aktorstwo też niczego sobie. 5/10, można obejrzeć dla relaksu i odmóżdżenia po ciężkim dniu.

ocenił(a) film na 7
ChrisKrasz

Gdzie jest ten gejowski wątek?

ocenił(a) film na 4
Martin von Carstein

Dwóch Panów, Kowboj i Centurion.

ocenił(a) film na 7
ChrisKrasz

I? Rozwiń.

ocenił(a) film na 4
ocenił(a) film na 7
ChrisKrasz

...

Relacja kowboj - cesarz nie jest w żaden sposób gejowska.
Rozumiem, zaczynamy kulturowo dochodzić do tego iż przyjaźń pomiędzy dwoma mężczyznami "nie istnieje" i "coś się za nią musi kryć"... ale ta dwójka to klasyczni dla amerykańskiego kina kumple, we wszystkich trzech filmach nie było nigdy nic więcej pomiędzy nimi. Żadnych buziaczków, poklepywania po tyłku, wspólnych kąpieli pod prysznicem.
Chwytanie się "za ręce" w obliczu pewnej śmierci też jest starym motywem.

Przykład filmu familjnego z wątkiem gejowskim? Asterix i Obelix: W służbie jego królewskiej mości, tam się niezdrowo próbuje wmówić głównym bohaterom homoseksualizm.

ChrisKrasz

Aż muszę skomentować. Gdzie, do jasnej Anielki, był tam wątek gejowski?!
Od trzech filmów jest omawiany między kowbojem a rzymianinem ten sam rodzaj współpracy- przyjaźń. Byli gotów umrzeć wspólnie w każdym z tych filmów, po kilku takich akcjach chyba też bym w obliczu śmierci chciała złapać za rękę, albo co gorsza, przytulić najlepszą przyjaciółkę.
To jest doszukiwanie się nieistniejących rzeczy. Szkoda, że w obecnych czasach dwie osoby tej samej płci nie mogą już okazać żadnych miłych gestów wobec siebie, bo od razu są osądzani.
Już więcej tam było zoofilii (no bo przecież całował małpę i przy okazji złapał ją za rękę gdy była u kresu!) aniżeli homoseksualizmu.

ocenił(a) film na 4
Etusia

Masz przecież naprawdę dobry gust. To widać po Twoich ulubionych filmach. Ten film nie jest ani gejowski , ani nie miałem na myśli tego że jest pełny temat czy wątek gejowski. Jest sporo paskudnego "humoru" , choćby wspomniany wątek z małpą która oblewa ich moczem. Może oglądałaś ten film w dubbingu lub z lektorem, nie wiem. Natomiast uwierz mi że geje mówią do siebie w specyficzny sposób i ze specyficznym akcentem. Oni , w tym filmie tak do siebie mówią. Ja mam kilku przyjaciół i naprawdę tak do siebie nie mówimy. I choć nie ma w tym filmie "prawdziwego" wątku gejowskiego to uważam że wrzucanie gejowskich zachowań do filmu "komedia rodzinna" za nieporozumienie i ... właśnie co ?

ChrisKrasz

Oglądałam w oryginale, nikt mnie nie zmusi do filmów dubbingowanych, jeśli nie są animowanymi produkcjami Disneya :)

Oglądałam z narzeczonym i mi się wydaję, że to jest kwestia poczucia humoru, bo jego koledzy, pomimo tego że wszyscy hetero, potrafią się do siebie odzywać w ten sposób.
Dzięki za pochwałę gustu. Pozwolę sobie zapytać, czy nie istnieje szansa, że w pierwszym odruchu pomyślałeś o homoseksualnym zachowaniu i tylko to w Tobie narosło do tego stopnia, że już się nie zawróciłeś i zaparłeś obiema nogami? :)

Zgodzę się, że trochę paskudnego humoru jest, osobiście zamknęłam oczy na wątku chłodzenia lawy. Ale taki urok większości filmów z Benem Stillerem, byłam raczej przygotowana. Mimo wszystko całość wypadła na tyle zabawnie, że pozwoliła mi się odprężyć po ciężkim dniu :) No, może za wyjątkiem nie najlepszej dla mnie końcówki ;)

ocenił(a) film na 6
Etusia

Jedyne co zauważyłam to tą zoofilie (całus ;x) i to na samym końcu... trzymanie za rękę? a cóż w tym dziwnego? Nie trzymalibyście najlepszej przyjaciółki/przyjaciela w możliwe, że "ostatnich" chwilach?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 4
Abraxus

Napisałeś dobitnie co o tym sadzisz, i dobrze. Tak chyba trzeba, bo inaczej to naw wejdą ze swoja propagandą do mieszkań.

ocenił(a) film na 6
Abraxus

Pedał to może być w rowerze cebulaczku, trochę kultury.
"pedalska propaganda" czy Ty w ogóle wiesz co piszesz? Homoseksualiści istnieją i nic z tym nie zrobisz. Gdyby były lesbijki to jęzor by Ci już wyleciał na zewnątrz? Żałosne.

ocenił(a) film na 4
emiitom

Tak, homoseksualiści istnieją i nic z tym nie zrobię. I nic robić nie chcę. Mnie nie przeszkadza to że są, bardzo często to sa bardzo wrażliwe i zdolne osoby. Lesbijki mnie nie podniecają, a szczególnie te babochłopy z parad równości.

ocenił(a) film na 6
ChrisKrasz

Jak faceci chwycą sie za ręke to od razu geje? Śmieszne...Po za tym co jest złego w uczeniu dzieci tolerancji? I tak kiedyś by sie dowiedziały iż homoseksualiści istnieją. Idąc Twoim tokiem rozumowania powinni Iana McKellan'a wywalić z roli Gandalfa bo w prywatnym życiu jest gejem i jeszcze dzieciaczki mogły by to w internecie wyczytać?

ocenił(a) film na 4
emiitom

Może dla Ciebie to normalne gdy facet z facetem idzie za rękę. Może to iż później może dojść do seksu oralnego i analnego pomiędzy tymi dwoma panami jest dla Ciebie normalne. Dla mnie nie jest. To że takie zboczenie seksualne istnieje na świecie wszyscy wiedzą. Tak jak to że istnieją inne preferencje seksualne, jak podniecanie sie do zwierząt lub nieboszczyków. Czy to znaczy że mam emanacje tymi zachowaniami tolerować w filmach familijnych ?. Kim jest Ian McKellan w życiu prywatnym, a szczególnie jego zachowania seksualne mnie nie interesuje. Jak dotąd nie popisywał się swoją seksualnością w filmie, chyba ?. Tak samo to kim był Freddie Mercury nie przeszkadza mi uwielbiać jego muzykę i jego wrażliwość.

ocenił(a) film na 6
ChrisKrasz

A co Ciebie to obchodzi co Oni robią w łóżkach? Zajmij się sobą. Tobie nikt do łóżka nie zagląda.

ocenił(a) film na 4
emiitom

Czytaj uważnie zanim głupotę napiszesz. Czy ja gdzieś napisałem że mnie interesuje co kto w łóżku robi ?. Mnie przeszkadza emanacja chorą seksualnością w filmach familijnych i dla dzieci. Tylko i aż tyle.

ChrisKrasz

Skąd tacy ciemni ludzie się biorą na tym świecie, film widziałem i nigdy nie wpadł bym na pomysł że były tam jakiekolwiek wątki homoseksualne, to po pierwsze... a po drugie, z tego co powszechnie wiadomo, i czego można nauczyć się w szkołach - homoseksualizm to jedna z orientacji seksualnych, a nie żadne zaburzenie preferencji. Mnie tego uczono już od 4 klasy podstawowej więc może czas żebyś wrócił do podstawówki co byś nie rozpowszechniał jakichś idiotycznych twierdzeń na forum?

ocenił(a) film na 4
Artemisek

Dlatego jest coś takiego jak to forum na którym możesz się dowiedzieć o sprawach o których nie masz pojęcia. Których nie widzisz a które są Ci wtykane codziennie podprogowo. Świat nie kończy się na opiniach kreowanych przez TVN , tudzież inne lewackie media.

ChrisKrasz

Chyba pisałeś do kogoś innego, bo ja od 8 lat nie posiadam telewizora, więc ciężko żebym oglądał tvn, to co dzieje się na świecie jakoś szczególnie też mnie nie interesuje bo ewentualna pozyskana wiedza dotycząca aktualnych wydażeń i czy zapoznanie się z opiniami "kreowanymi przez lewackie media" jakoś szczególnie nie wpłynęła by na moje życie.

Może wyjaśnisz mi co dokładnie masz na myśli, zamiast używać kompletnie nieadekwatnych ogólników?

ocenił(a) film na 4
Artemisek

Ni zamierzam polemizować z kimś kto od razu na wstępie odsądził mnie od czci i wiary, oraz wysłał do podstawówki i wyzwał od idiotów. Nie interesuje mnie dlaczego do 8 lat nie masz telewizora ani to że nie interesuje Cię zupełnie to co się dzieje na świecie. Może gdyby interesowało to bys wiedział co to lewactwo i co to jest propaganda. Życzę Dużo Zdrowia i wszystkiego najlepszego.

ChrisKrasz

Stwierdzam jedynie fakty, bo to twoja wina ze jestes niedouczony i wypisujesz jakies brednie. Gdybys posiadal odpowiednia wiedze czy kompetencje w tematach na ktore probojesz sie wypowiadac to uzywal bys argumentow. Forum filmu familijnego nie jest odpowiednim miejscem do promowoania homofobii jesli chcesz szerzyc nienawisc to z pewnoscia w google znajdziesz miejsce w ktorym roznego rodzaju homofoby, rasisci i inni nazisci moga sobie ponarzekac jakie to straszne ze istnieja inne nacje, oraz orientacje seksualne po prostu to nie jest odpowiednie miejsce do tego i wlasnie z tego powodu z gory zalozylem ze jestes idiota, a ty jedynie utrzymujesz mnie w tym przekonaniu.

Z reszta uwazam, ze watki dotyczace osob z innymi orientacjami seksualnymi jak najbardziej powinny byc poruszane przynajmniej w czesci filmow familijnych, i mlodziezowych po to, aby uczyc dzieci tolerancji od najmlodszych lat, w szczegolnosci ze nigdy nie wiadomo czy dziewczynce ogladajacej taki film przypadkiem nie podoba sie jej kolezanka z klasy, zamiast kolegi w czym ja nie widze niczego nadzwyczajnego, i nie ma powodu zeby dziecko niepotrzebnie zamykalo sie w sobie tylko dla tego, ze 90% jego kolegow i kolezanek nie wie ze istnieje cos takiego jak homoseksualizm albo uwaza to za jakas abstrakcje gdy jest to calkiem normalne i czesto spotykane zjawisko i jak najbardziej powinno byc poruszane w filmach przy czym ten film nie porusza w ogole tej tematyki, a Ty jedynie nadinterpretujesz najzwyklejsze sytuacje.

A i na sam koniec, obejrzyj ostatni odcinek zagubionych, tam wszyscy trzymaja sie za rece, skrytykuj ten serial ze promuje poligamie, sex grupowy, biseksualizm i pedofilie i orgie - za reke trzymane jest tez dziecko, wiec "Może to iż później może dojść do seksu oralnego i analnego pomiedzy tymi wszystkimi osobami..." bla bla bla pierdzielisz jak potluczony, takie sa fakty.

Sorry, nie mam polskich znakow.

ocenił(a) film na 4
Artemisek

Słuchaj pajacu. Bardzo grzecznie odpowiedziałem na twój impertynencki komentarz. Życzyłem ci wszzystkiego najlepszego itd. Ty jak ten porypany wojujący z całym swiatem gej uparcie się mnie czepiasz. Dla mnie, może ci sie podobać "meskie bzykanie" , to twoja sprawa. Mnie sie nie podoba i mam do tego prawo. Nie pozwolę jednak takim palantom jak ty aby mnie uporczywie obrażali bez zdania racji. Szukasz powodów aby sie zalić że ktoś jest w stosunku do ciebie homofobem ? . To znalazłeś. Właśnie przez takich idiotów cierpią inni , o innej orentacji seksualnej. Takich porypanych frustratów. Ja wiem że to nie twoja wina i że sie taki urodziłeś i bla bla bla. Ale znajdż sobie forum albo gejowskie, albo nazistowskie i tam wygłaszaj peany na temat wyższości mniejszości. Tu jest forum filmowe, Twój komentarz, jego forma, zdyskredytował cię jako osobę wartą dyskusji. Jesteś niczym innym jak zwykłym chamem i wojujacym z całym swiatem zasmarkanym ... dopisz sobie resztę. Sorry to sobie mów do swoich kolegów. W Polsce się mówi przepraszam. Słowo którego nie znasz. Niem masz polskich znaków, biedaku. Nie stać cię ? . To nic nie kosztuje tylko trochę rozumu. Bez pozdrowień .

ChrisKrasz

Nie jestem gejem, nie mieszkam w polsce, i nie mam zamiaru zmieniac wersji systemu. I nie, nie czepiam sie Ciebie stwierdzam jedynie fakt ze zachowujesz sie jak zwykly smiec ktory terroryzuje cala grupe nikomu niezagrazajacych ludzi z podowu jakichs chorych uprzedzen i bujnej wyobrazni, stwierdzam tez fakt ze nienormalnym to jest krzydzenie bliznich wypisujac jakies brednie o tym, ze niby jest cos zlego w tym ze urodzili sie tacy, a nie inni.

Po za tym uwazam, ze jestes zwyklym zakompleksionym typem czerpiacym przyjemnosc ze sprawiania przykrosci innym i w ten sposob sie dowartosciowujesz, zapewne masz tez rozne inne sadystyczne sklonnosci. Wystarczylo by pojsc do specjalisty, zjesc jakies leki na paranoje dzieki ktorym przestaniesz tworzyc teorie spiskowe, pogadaj z psychologiem o swojej bujnej wyobrazni ten Ci doradzi jak sie tego pozbyc i wszyscy wlacznie z toba bd szczesliwi.

I jeszcze jedno, na sam koniec - serio nie obchodzi mnie, czy Ci sie podoba meskie bzykanie czy nie, nikt Cie do tego nie zmusza, tak samo jak nikt mnie nie zmusza do uprawiania seksu z otylymi paniami ktorych wyglad czesto mnie degustuje ale to nie znaczy ze bede latac po forach i wypisywac jakies brednie o tym, ze chce ostrzezen na filmach w ktorych wyspeuja ludzie z nadwaga, i nie wyobrazam sobie odrazu ze ta osoba pozniej pojdzie i bedzie uprawiac sex, w szczegolnosci ze praktycznie kazdy czlowiek ma potrzeby seksualne i jest to jak najbardziej normalne.

ocenił(a) film na 4
Artemisek

Wal się i spadaj frustracie. Tyle mam ci do napisania.

ocenił(a) film na 8
ChrisKrasz

Trochę leżę ze śmiechu, bo jedyną postacią jaka można uznać za epatująca swoją seksualnością w tym filmie była strażniczka grana przez Rebel Wilson. Ale oczywiście nikt się jej nie czepia, bo jej uczucia były skierowane do męskiego neandertalczyka. Co hetero to hetero. Nieważne, że międzygatunkowo. W sumie Rebel jest grubą dziewczyna więc z miejsca wiadomo, ze jej seksualność jest z zasady równa zeru więc nawet się nie dziwię, że nie zwróciłeś na jej gorszące zachowanie uwagi. Pomyślmy jednak o dzieciach!

A co do dzieci oglądających ten film to się nie martw. One uśmieją się z zupełnie innych żartów niż te, które w dziwny sposób wywołują w Tobie zażenowanie. Dla nich komplement o ładnych oczach to komplement o ładnych oczach. Nie mają Twojej spaczonej psychiki, która dopowiada sobie propagandę (i jak widzę w Twoich dalszych komentarzach również całe erotyczne scenariusze) w dość niewinnym dwuznacznym żarcie.
Co do tego wątku to sama jestem dość zadowolona, że rozszerzyli po trzech filmach interpretację poza standardową męską przyjaźń, bo jako dorosłej osobie milej mi się to ogląda, a nic to jednocześnie najlepszym kumplom nie odbiera. Rozwój postaci zawsze jest mile widziany.

Ale serio, jeśli dwuznaczne żarty napisane dla rodziców współoglądających film familijny sprawia, że zaczynasz roztrząsać w swojej głowie sceny łóżkowe między bohaterami tej samej płci to albo powinieneś przestać i zmienić swoje głupie zachowanie albo pogodzić się z faktem, że Ci się to podoba i zacząć czytać, a może i nawet pisać o nich fanfiki.

ocenił(a) film na 4
AlexRrR

Czy nie rozumiesz błaźnie pon Polsku ?. Obraziłeś mnie już tyle razy. Spadaj i zyj w swoim świecie