Jak realizacja dojdzie do skutku to pojadę do twórcy filmu i powiem mu co o nim myślę. Jedynka i
dwójka i tak były beznadziejne.
Ale tak to już jest...
Seria musi być co najmniej trylogią jeśli się dobrze sprzedaje :/
Przykładem może być Shrek, Epoka Lodowcowa, czy Toy Story.
Nawet jeśli zrobiliby 8 części to dzieciaki na to pójdą i wydadzą pieniądze rodziców, przez co wytwórnia zarobi :/
Ale jak ktoś się bulwersuje, że ktoś inny wydaje setki milionów dolarów na słaby film to myślisz, że mu chodzi o to, że będą mu kazać oglądać??? Przecież za te setki milionów dolarów, można np. dożywiać biedne dzieci w Afryce i może to go złości?
Pieniądze które idą na film to pieniądze prywatne więc nikt nie może mówić czegoś takiego że zamiast kręcić jakiś film by to lepiej było wysłać do Afryki ( co i tak by nic nie dało bo murzyni by to przeżarli i znowu byli głodni ). To są pieniądze prywatne i producent tego filmu może sobie robić z nimi co chce.
Skoro 1 i 2 ci się nie podobały, to po co czekasz na 3 :D Ale rozumiem, nie każdemu może się podobać. Mi 1 się bardzo podobała, 2 nawet fajna była, ale nie tak fajna jak jedynka, a teraz od trójki nic nie oczekuję, bo dopiero dzisiaj się o niej dowiedziałem, ale mam nadzieje, że bedzie chociaz co najmniej tak fajna jak dwójka.
Gusta sa rozne jak to mowia ale moim zdaniem powinni wiecej takich filmow krecic. Niby nic specjalnego a jak bardzo moze poruszyc wyobraznia dziecka do zbadania czy rzeczywiscie tak bylo do zglebienia sie w historii itd itp niebede wiecej wywodow robic na ten temat mi sie dziub usmiechnal bo to naprawde lekki film przyjemny dla Oka i momentami nawet zabawny (nie cierpie aktora bena stilera ale mimo to czekam na film)
Jeśli ci się nie podoba to po co komentujesz 3 ? gdyby mi sie 1 nie spodobała to nawet juz za 2 bym sie nie bral, a 3 tym bardziej mialbym daleko gdzies. Co ci szkodzi czy na kreca czy nie to nie twoja kasa na to idzie.
proponuję cobyś wpierw pojechał za granice kalarepe obierac coby zarobic na bilet do stanów buraku nomen omen cukrowy .