poprzednie części bardzo fajne
jak myślicie o czym miałaby być ta część? :)
o czym? nie mam pojęcia.... mnie raczej zastanawia jakie fajne historyczne postacie będą :) jak na razie bardzo fajnie wybierali: Czyngis, Iwan, Napoleon, Al Capone, Oktawian, jaskiniowcy, Amelia, głowy z wyspy wielkanocnej, Caster, Pocahontas.... Masa ciekawych postaci!
Rzeczywiście, postacie historyczne w tym filmie są jedną z ciekawszych rzeczy : ) Można się dużo dowiedzieć o wydarzeniach historycznych z tego filmu. Też się zastanawiam nad fabułą.
Może dadzą jakąś polską postać? Ja tam chciałbym zobaczyć np. Kopernika w akcji :D
Z polskich to prędzej dadzą Kościuszkę albo Pułaskiego. Ale gdyby Kopernik się pojawił na pewno byłby jedną z najciekawszych postaci!
Gdybyśmy wiedzieli jakie muzeum dadzą to i byśmy wiedzieli, kto się w filmie pojawi, a tak to jak tak można zgadywać?
znalazłam coś takiego: Ahkmanrah is tricked into opening to a portal to the Underworld. Kahmunrah comes out of the portal, and summons help from John Wilkes Booth, Blackbeard, and Benedict Arnold. Larry, Molly Pitcher, and the other Museum friends must stop the madness.
a co ci przeszkadza że powstanie czy nie powstanie nawet jak powstanie to nie musisz oglądać dzieciaku :)
Ja mam nadzieję, że nie powstanie. Niektórzy chyba nie wiedzą kiedy zejść ze sceny. A i kontynuowanie jednego tematu w nieskończoność to jest porażka. Robią to tylko dla kasy.
facebook.com/RobinWilliams/photos/pb.102040023230884.-2207520000.1397395156./488 357374599145/?type=1&source=54
Link z FB ciągle wygasa musiałem zrobić screena
http://s28.postimg.org/4oks71m0t/Screenshot_2014_04_20_02_13_14.png