Nocny patrol

Crown Vic
2019
6,3 2,5 tys. ocen
6,3 10 1 2453
Nocny patrol
powrót do forum filmu Nocny patrol

Fajny klimat całkiem realistyczny - co również oznacza - dużo dialogów, mało strzelania. Pod względem realizmu napewno dwie półki wyżej niż podobny w temacie film z Jakem Gyllenhallem.

ocenił(a) film na 8
mercx

i takie wlasnie sa najlepsze :) ciekawe czy bedzie rownie dobry jak Dragged Across Concrete (choc mam tu pewne obawy ze jednak polka nizej ;)

ocenił(a) film na 8
mercx

obejrzane, bardzo mi sie podobal, co prawda pierwsza polowa filmu byla dosc usypiajaca i juz mialem film skreslic ale nagle zaczelo sie dziac i z interwencji na interwencje siedzialem w coraz wiekszym napieciu :) ode mnie lekko naciagana 8mka, bo bardzo lubie takie klimaty policja-ulice-patologia made in usa ;)

mercx

Całkiem realistyczny? Poważnie??? Bajki dla naiwnych gospodyń domowych albo dzieci. Nudy - nie wiem jaki cudem ten film ma powyżej 6

ocenił(a) film na 6
jgx_filmweb

Z jednej strony płaczesz że jest nierealistyczny z drugiej strony płaczesz że chciałbyś więcej akcji — pif paf, pif paf , bajki dla lemingów

ocenił(a) film na 8
mercx

Film niekiedy, przypominał mi swoją oprawą muzyczna i zdjęciami „Driver” Mega super obraz, mój Ambilight szalał jak nigdy :-) Mnie się podobał i polecam dalej...