Beznadziejny! Przerysowane efekty specjalne, brak jakiejkolwiek logiki, w dodatku koszmarnie nudny. Pójście do kina na ten film to strata czasu i pieniędzy.
Jeśli sądzisz ze film zasługuje na 1 to znaczy ze mało widziałes. To co byś dał takiemu Bogeymanowi 2, to był "horror" który zasługuje na 1, a teraz sobie go porownaj z pociągiem i zobaczysz jak niesprawiedliwy jest twoj osąd. Nawet jak ci sie nie podobał to film zasługuje na 4-5/10 za gre aktorską i dobre efekty gore. Ja zostawiłem 8/10.
muahahaah za dore efekty :D ktore?? wtedy jak glowa odpadla czy oko wyskoczylo?? :D dobra gra aktorska?? rzeczywiscie rzeznik mial bardzo trudna role i bardzo bogaty scenariusz...
zgadzam sie całkowicie, dawno nie widziałem tam nieprzemyślanego filmu, nic w nim nie było interesującego
chyba dziecko jeszcze mało horrorów widziałęś, żeby ten nazywać słabym .Efekty w porównaniu do większości filmów tego gatunku są bardzo dobre więc nie rozumiem tych zarzutów, takze grze aktorskiej nie spoósób nic zarzucić ( naprawdę dobrze dobrana obsada z Vinnie Jones'em na czele) . Moim zdaniem najlepszy horror tego roku- 7.5 /10
Ja nocnego nie uznam najlepszym horrorkiem tego roku, ale jest bardzo przyzwoity. Chyba najlepszym póki co horrorem, który zdarzyło się mi obejrzeć to Sierociniec i Rec.
A wracając do "dyskusji" to naprawdę niektórym osobom przydałoby się obejrzeć trochę horrorów, które są gniotami. W tym roku zwłaszcza był ich konkretny wysyp. Zresztą ten gatunek filmu jest bardzo specyficzny i ciężko jest stworzyć w nim coś, czego jeszcze nie było. Ale są perełki które naprawdę bywają warte obejrzenia. No ale jeśli ktoś kocha amerykańskie horrory, które swoim poziomem krzywdzą gatunek, to jego sprawa. Zwłaszcza remake filmów azjatyckich. W sumie parodia parodii. Polecam kino europejskie, jeśli chodzi o gatunek to wprowadza bardzo duży powiew świeżości.