Nocny pociąg z mięsem

The Midnight Meat Train
2008
5,0 43 tys. ocen
5,0 10 1 42921
5,0 11 krytyków
Nocny pociąg z mięsem
powrót do forum filmu Nocny pociąg z mięsem

Dobra komedia. Film tak porażający głupotą, iż nie można go chyba brać na poważnie;)

ocenił(a) film na 9
Tymon_P_

Film super i nie pie..ol. Nie słuchajcie frajera, przez takich jak on zraża się do dobrych filmów. A co dla ciebie jest mądre i możesz brać na poważnie? Pewnie hellboya albo króla korpiona 2.

ocenił(a) film na 1
skok123

Hmm...
Wypraszam sobie. Nie obrażaj człowieka, którego nie znasz. Jeśli chcesz wiedzieć jakie filmy są dla mnie dobre, to zobacz na moim profilu co uważam za takowe. Tyle.
ps. w przeciwieństwie do ciebie nie użyje w stosunku do twojej osoby słów powszechnie uważanych za obelżywe. Niech to ci da do myślenia... Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 3
Tymon_P_

Zgadzam się w 100%. Nie pamiętam, kiedy ostatni raz tak się uśmiałam na jakimś filmie.

ocenił(a) film na 2
ocenił(a) film na 3
Tymon_P_

Film nie dość, że mało realistyczny (komputerowe sceny gore) to jeszcze nudny...
A na końcówkę brak słów :P

Tymon_P_

oj zgadzam się ! pierwszy raz w życiu miałam ochotę wyjść z kina i naprawdę nie byłam ciekawa jaki będzie finał.

chociaż muszę przyznać, że przez ostatnie pół godziny nie miałam już nawet siły się śmiać (wyłączając ostateczne starcie w pociągu i walkę na młotek i nóż :P ).
jednak jest jedna rzecz która mnie w tym filmie całkowicie zafascynowała - rzeźnik nr 1 przez cały film zmienił wyraz twarzy chyba tylko raz ;d

przy tej mięsnej pomyłce 'piła' zasługuje na jakąś nagrodę za wyszukany i zaskakujący scenariusz...

hmm.. najstraszniejsze z całego filmu były chyba napisy początkowe... a cała reszta to najnudniejszy i w najbardziej obleśny sposób obrzydliwy stek bzdur jaki widziałam ostatnimi czasy.
jak widać amerykańskie produkcje jeszcze potrafią zaskakiwać..

wrO_obelek

Film jak dla mnie ratuje tylko zakończenie, kilka fajnych ujęć pociągu i scena z okiem na początku filmu, było się przynajmniej z czego pośmiać i może lepiej by było gdyby twórcy zrobili "Nocny pociąg z mięsem" bardziej na wesoło, bo tak to klapa.

ocenił(a) film na 3
Camil

Fajny był jeszcze tekst pod koniec "proszę odsunąć się od mięsa" :)

ad2004

"Fajny był jeszcze tekst pod koniec "proszę odsunąć się od mięsa" :)"

To byl najbardziej debilny tekst jaki slyszalem...