Nocny pociąg z mięsem

The Midnight Meat Train
2008
5,0 43 tys. ocen
5,0 10 1 42921
5,0 11 krytyków
Nocny pociąg z mięsem
powrót do forum filmu Nocny pociąg z mięsem

Dla miłośników gatunku prawdziwa gratka. NIe liczyłem na tak doby horror są emocje, strach i to co w tego typu filmach najważniesze klimat. Polecam wszystkim którym gatunek nie jest obcy, na głowę bije hostel i tego typu propozycje z jednej prostej przyczyny - przemoc jest tu po coś a nie atrakcją samą w sobie. Ocena na filmweb-ie niezrozumiała, najprawdopodobniej pochodzi od osób niekoniecznie znających sią na rzeczy. Mocna 8

ocenił(a) film na 2
jarekdabr

Film DNO, przemoc totalnie bez racjonalnego uzasadnienia, nawet w hostelu był jakiś, i to dość mocno zarysowany, wątek psychologiczny - ten naiwny film natomiast hostelowi do stóp nie dorasta(a fanem wymienionego filmu nie jestem, po prostu w miarę obiektywnie oceniam coś, co leży w podobnym gatunku). Film się kupy nie trzyma, niby z początku napięcie, później w sumie sam reżyser chyba nie wiedział jak to pociągnąć, koniec najgorszy z całego filmu...
Podsumowując... horrory lubię. Przemyślane, klimatyczne - ten taki NIE BYŁ. Może i ciekawa idea mordercy - rzeźnika, ale już realizacja... cóż. Fabuła za głupia i za naiwna dla dorosłego widza... z kolei dla dzieci za ostre sceny. Więc dla kogo?... Dla ludzi, którzy popełnią ten sam błąd, co ja... najpierw oglądną, a dopiero później przeczytają o tym, co już i tak wiedzą - że zmarnowali czas. Oraz dla szerokiej w USA grupy odbiorców, którym TV na tyle wypaliło mózgi, że takie "horrory" naprawdę ich bawią. Cieszę się, że- póki co - w naszym kraju film ma średnią ok 5. Choć dziwi, że AŻ tyle... :(
Sitemap

ocenił(a) film na 7
jarekdabr

Masz całkowitą rację jarekdabr.Ale gratka tylko i wyłącznie dla MIŁOŚNIKÓW GATUNKU,a niestety takich ludzi nie jest za dużo stąd pewnie tak niska ocena ogólna.Co do osób niekoniecznie znających się na rzeczy,to sądząc po tym co napisał jest nim użytkownik pchelus.któreemu zalecam obejrzenie jeszcze raz Hostelu.

jarekdabr

Mój opis tego filmu ;D

Jakiś chuj, który jechał tramwajem o 2 w nocy, zaczął urywać pasażerom głowy, wbijać im w brzuch młot, i wieszać na jakiejś jebanej drabince.
Później kierowca tego tramwaju wyrwał jakiejś dziwce serce i ten chuj co ich zabijał skonał, bo jakiś koleś wbił mu 5 noży w skroń
I ten ciota co zabił tego chuja, zaczął sam zabijać innych kolesi w ten sam sposób, co wcześniej wspomniany chuj

Genialny jestem xp