Nocny pociąg z mięsem

The Midnight Meat Train
2008
5,0 43 tys. ocen
5,0 10 1 42921
5,0 11 krytyków
Nocny pociąg z mięsem
powrót do forum filmu Nocny pociąg z mięsem

że nie bedzie to motyw taki, w którym zabija kolo co zdjecia robi...już zadużo takich filmów było...ale po zwiastunie widziałem że klimat dobry bedzie;] to lubie;]

mowcie_mi_mistrzu

no właśnie o tym samym pomyślałem o tym samym jak oglądałem ten zwiastun :) też mam nadzieje, że tak nie bedzie bo rzeczywiscie takich filmow jest dosc dużo :)

Logan_3

w opowiadaniu było tak że koleś na koniec zabijał czego można było się domyśleć.Także jestem ciekaw adaptacji.

ocenił(a) film na 8
dziadekmuraszko

Opowiadanie czytałem dość dawno ale na pewno to nie reporter jest zabójcą,byłoby to zresztą idiotyczne mając na uwadze dostępne fragmenty filmu.W zwiastunie nie pokazano zbyt wiele i słusznie,aby nie zdradzać prawdziwej tematyki filmu.Powiem tylko że jak to zwykle u Barkera będzie mrocznie,krwawo i obrzydliwie.

hellboyjr

A pewnie że było by troche idiotycznie, ale oglądałem juz kilka filmów gdzie zabójcą okazywała się osoba która miała jakby 2 osobowość...no i film był w tym momencie nielogiczny w wielu momentach...przypomniał mi sie teraz jeden film (bodajże francuski) w którym okazało się że zabójca nie istniał tylko to była właśnie ta druga osobowość pewnej niewiasty...gdzie tu brak logiki w wielu momentach filmu - głównie motywy z ciężarówką i jej pościgiem innym samochodem (co jest nie logiczene)...bredze śpiacy jestem ide spac...film ten to bodajze "haunted tension" czy jakoś tak... dobranoc ;]

ocenił(a) film na 5
mowcie_mi_mistrzu

Spoiler

rzeźnika zabije reporter i przejmie jego fach :D

kronozaur

to nawet nie czytam;] jak obejze film to przeczytam :)

hellboyjr

hellboy albo nie zrozumiales o co chodzi albo malo filmow widziales :)

ocenił(a) film na 8
Logan_3

Nie rozumiem co masz na myśli,rozwiń swoją wypowiedź.