Ocena na filmweb z pewnością nie zachęca do zapoznania się z tym filmem, ale jak powszechnie wiadomo filmweb nie jest wyznacznikiem dobrego filmu. Nocny pociąg z mięskiem jest naprawdę warty uwagi. Na plus filmu zdecydowanie przemawia zerwanie z jakże już oklepanym motywem straszenia widza pojedynczymi scenami. Postawiono na klimat co wg. mnie wyszło na dobre. Sensowna, a przede wszystkim całkiem logiczna fabuła pozytywnie wpływa na całość. Mielenie mięsa na najwyższym poziomie :D
Zanim nie obejrzałem myślałem tak jak ty. Zmieniłem zdanie. Scenarzystę jednak powinno się ukarać za taką zbrodnie. Fabuła naciągana jak nie wiem co a efekty specjalne pozostawię bez komentarza
tak, dzięki komentarzom i ocenom na filmwebie raczej nie można się dowiedzięć nic sensownego... Tak przekalkulowałam wieele horrorów.. A pociąg miałam zamiar oglądnąć już od dawna- ten tytuł jakiś taki... hmm zachęcający ;d? I jakoś to wyszło że go ogl... i myślę że całkiem spoko- oryginalny pomysł... i wogóle ogólnie taki psychiczny był ten film... te mięso... obżydliwe(!) sceny z ''rozćwiartowywania'' ludzkiego ciała..- nie próbujcie jeść przy tym nic ;d
Dawno nie widzialem takiej szmiry z taką obsadą jak w tym filmie.Efekty specjalnie strasznie sztuczne ,fabuła kretyńska a ilosc debilnych i naiwnych scen moznaby wymieniać bez końca.
5/10