Nocny pociąg z mięsem

The Midnight Meat Train
2008
5,0 43 tys. ocen
5,0 10 1 42921
5,0 11 krytyków
Nocny pociąg z mięsem
powrót do forum filmu Nocny pociąg z mięsem

Takie badziewie ze moda na sukces to arcydzielo!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 1
Stachu2280

Zgadzam się z Tobą...Zero realizmu, wszystko tak jakby sztuczne...tandeta poprostu, aż kipi amatorszczyzną.

Stachu2280

a ja obejrzę, chociażby z ciekawości :) zwłaszcza że, lubię czytać/czytałam, Clive'a Barkera. I chętnie zobaczę jak im wyszła filmowa adaptacja.
Tak swoją drogą, o ile pamiętam (bo czytałam dość dawno temu) przecież to było krótkie opowiadanie w takim jakby tomiku razem z innymi opowiadaniami grozy, czy jak to tam nazwać...ciekawi mnie jak można robić film na jego podstawie ;p
Reżyserowi gratuluję pomysłowości, lub też i nie...zależy czy coś z jego własnych wypocin-pomysłów, nadaje się do oglądania :D

ocenił(a) film na 3
Stachu2280

popieram! lepszy maraton z modą na sukces. zgodnie z tytułem film to masakra, niektóre sceny wręcz śmieszne np wypadające oko a końcówka to już po prostu dno dna. To już nie jest zwyczajny kiepski film - NIE DA SIĘ TEGO OGLĄDAĆ!

ocenił(a) film na 9
Stachu2280

Niy suchejcie, film 1. klasa!!! Bez kitu, 3mie w napieciu i jest wciagający

ocenił(a) film na 9
Stachu2280

Trochę przesadziłeś... Nie był aż taki zły (co nie znaczy też iż był wspaniały i wciągający) . Co to w ogóle za porównanie? Do Mody na sukces? Rozumiem że to druga twoja pozycja którą miałeś okazje obejrzeć zaraz po pociągu z mięsem ;)

Teraz co nieco o filmie.
Niektóre sceny były do granic możliwości sztuczne Zamiast straszyć bawiły. - chociażby ta dziewczyna głównego bohatera :D co za tępa idiotka :D facet jej znika na noc a ta sobie nic z tego nie robi ;]:)) . Końcowy motyw zepsuł cały efekt... Oceniłam na 7 ...
mimo wszystko widzę w tym jakieś przesłanie x)

xx_ania_xx

he he :) nie jak dla mnie to film bardzo slaby i dziwny a koncówka to juz w ogole przegiecie. Jedyne co w tym filmie dobre to jego smieszny tytul:) ale spokojnie powstanie druga czesc ,,Dzienny pociąg z miesem" to moze wtedy dam 2/10;)

Stachu2280

Co ty pierdolisz o tej modzie na sukces, jezeli rajcuje cie ze ojciec, syn, i wnuk bzykaja ta sama babe, albo jakas stara rura schodzi po schodach tydzien to sobie to ogladaj, mi nocny pociag z miesem nawet sie podobal, zero nudy, dobrze sie oglada, ciekawa postac rzeźnika w metrze + pare fajnych akcji, ogólnie 7/10, i niech mi tu nikt nie wjezdza z moda na sukces bo az mnie razi ta wasza głupota

ggt1987

Glupi to ty jestes !!!!!!!!!!!! smieszny gosciu w modzie na sukces choc maja pomysl na film jak potrafia zrobic milion odcinkow:) a w tym gownie nic nie ma fajnego. A po drugie to chodzilo mi o to ze nawet beznadziejny serial jakim jest wlasnie moda na sukces co myslalem ze gorszego gowna nie ma ale jest nocny pociag z miesem!!!!!

ocenił(a) film na 3
Stachu2280

Popieram zalozyciela tematu!!! Przez ten film stracilem poltora godziny swojego zycia! w ogole nie mowiac juz o zakonczeniu... badziew