Nocny pociąg z mięsem

The Midnight Meat Train
2008
5,0 43 tys. ocen
5,0 10 1 42921
5,0 11 krytyków
Nocny pociąg z mięsem
powrót do forum filmu Nocny pociąg z mięsem

Oglądam mnustwo horrorów ale ten przerusł oje oczekiwania film po prostu 1 klasa polecam miłośnikom horroru.

piotre1234

Nie wiem co w nim takiego strasznego, nie zachwycił mnie, nie poczułem nic ani zadowolenia ani odrzucenia.
Ogólnie słaby, za mało powiedziane o tych stworkach, gdyby było wiecej o całym tym problemie o tych "niby ludziach" to film zyskałby fajny klimat.
On poświeca swoje życie i swoja kobiete wieć chyba nalezy sie nam, widzom jakieś kokretne 15 minutowe wyjaśnienie: skad sie wzieli, czym są i czy nie da sie ich zabić? Bo skoro sie da to po cholere ich karmic???

nie wiem moze nie zrozumiałem tego filmu, fajnie byłoby jakby ktoś mi wyjaśnił jak sądzi inaczej oczywisćie.

siwytmwt_2

To akurat logiczne, gdyby ich nie karmiono, to zgłodniałyby i wyszły na ulice :) I właśnie dlatego policja popiera działania Mahonagy'ego. O ile dobrze pamiętam, w opowiadaniu było to trochę lepiej wyjaśnione, te stwory były założycielami Nowego Jorku i mięso było czymś w rodzaju daniny dla nich :)

ocenił(a) film na 3
siwytmwt_2

człowiku zmień dilera,albo bierz połowe...to chyba najgłupszy horror roku

piotre1234

Kolego, jesteś może świadom istnienia wynalazku zwanego "Słownikiem ortograficznym"?

piotre1234

widze że smyru nie bał sie wypomnieć Tobie tych "paru, malutkich" błędów heh:P

ocenił(a) film na 7
siwytmwt_2

J a tam co nieco o tych stworkach usłyszałam i to w zupełności wystarcza.....spoko film...i spoko się ogląda