Kolejny przykład na to jak mylna potrafi być ocena na Filmwebie...
Na szczęście nie przejmowałem się opinią "oświeconej" większości i oglądałem "Nocny pociąg...". Nie żałuję: doskonały horror, z zaskakującym zakończeniem (nie żadne zaniki pamięci, czy schizofrenie tak popularne w dzisiejszym kinie) i brak słynnej już w kinie głupawej grozy "grupy nastolatków" to najsilniejsze strony filmu. No oczywiście poza scenariuszem:)
Polecam z czystym sumieniem jeśli (tak jak mnie) rzygać Ci się chce na myśl, że właśnie powoli wchodzi do kin "Klątwa 3" :/
Nareszcie jakaś odpowiedź inna niż narzekanie :).
Filmu nie skończylem jeszcze i w trakcie senasu jestem tutaj. Nawet nie wiedziałem, że mój ulubiony reżyser Kitamura zabrał się za ten film.
Co jak co do tej pory z tego co widze, jest fajnie, ciekawie jak będzie dalej ;). Ale z tego co pisze kolega ma być OK !
haha film jest słabiutki, masakra :D te oczy tak sztucznie wypływające, oderwana głowa i beznadziejne efekty specjalne, masakra... :D można obejrzec jeżeli się naprawdę baaaaaaaaaaaaaardzo nudzi w domu ;) :D
Film nie składa sie tylko z efektów specjalnych. Otwórz oczy i zobacz może czasami na coś innego. Np. styl kręcenia filmu i pracy kamery która tutaj jest momentami wspaniała, w stylu Kitamury. Ale jeżeli ktoś jest negatywnie nastawiony do takich produkcji to tylko błędów szuka.
Pozatym zdania się zaczyna z dużej litery i nie klepie się co moment ":D". Twoja odpowiedź wyglada jak roześmiana nastolatka. haha ok :D :): ;) tak hii haha maskra :D...Porażka.
Hehe z tym bullet timem to dobre.Według mnie całkiem całkiem filmik.Na tle dzisiejszych horrorów wypada przyzwoicie.Swietne zdjecia,muzyka w momentach rzeźni i ta postac rzeźnika.Polecam i przyłaczam sie do opini ze nie warto wierzyc opiniom!!!
mnie się fil nie za bardzo podobał ! nie wiem jaką wy oglądaliście wersje ale ja miałam z jakimś cholernym lektorem który próbował filmu dodać grozy a wyszło komicznie !!