Nocny pociąg z mięsem

The Midnight Meat Train
2008
5,0 43 tys. ocen
5,0 10 1 42921
5,0 11 krytyków
Nocny pociąg z mięsem
powrót do forum filmu Nocny pociąg z mięsem

Haha ..nie zgodzę się z wieloma osobami które twierdza inaczej. Jak na gatunek który film prezentuje to moim zdaniem bardzo dobra produkcja ! Dlaczego ? Film jako horror ma wszystko... w pierwszych kilkudziesięciu minutach nawet nie wiadomo że będzie taka jatka... nie musi być ścian zachlastanych krwią a jednak kino jest wyśmienite. Polecam ...końcówka jak dla mnie wielkim zaskoczeniem !

ocenił(a) film na 1
kalosz85

Mnie koncowka tez zaskoczyła,nigdy nie widziałem durniejszego zagończenia.

ocenił(a) film na 8
kondziu666

a co było durnego w tym, że to fotograf okazał się kontynuatorem 'dzieła' rzeźnika;ppp???

popieram założyciela, mnie film również bardzo się podobał:)

Tarantinka19

końcówka przewidywalna. w połowie filmu zorientowałm się jak to się skończy

użytkownik usunięty
kalosz85

A mi się nie podoba. Spodziewałam się czegoś lepszego. Momentami strasznie się dłuuzyl. Końcówka. Poprostu smieszna. Jak w lustrach.

ocenił(a) film na 7
kalosz85

Mi się ten film podobał. Oglądałem go na nocnym maratonie w multikinie i jakoś do spania mnie nie kusiło. Film jak dla mnie ma klimat, może od któregoś momentu domyślałem się całego spisku ale nie przeszkadzało mi to obejrzeć go z zaciekawieniem do końca. Natomiast jeśli chodzi o sceny w pociągu na które tak wiele osób narzeka to ja osobiście traktuje je na zasadzie, że one właśnie miały być w ten sposób zrobione. że miały wyglądać sztucznie nawet trochę śmiesznie bo szczerze wam powiem że w dzisiejszych filmach wszystko robi się tak by pokazać krew i flaki jak najbliższe prawdziwym i to często psuje efekt filmu bo widz nie uruchamia swojej wyobraźni tylko ogląda kolejna krwawą rzeźnię. a tutaj jest z lekkim przymrużeniem oka i wiadomo że w realu to tak nie wygląda i pozwala się to skupić na całym filmie a nie na poszczególnych scenach w których widać tylko krew i flaki. spokojne 7/10