PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=200209}

Nostalgia anioła

The Lovely Bones
2009
7,1 125 tys. ocen
7,1 10 1 125407
5,3 31 krytyków
Nostalgia anioła
powrót do forum filmu Nostalgia anioła

że co?

ocenił(a) film na 1

Dla mnie film jest klapą. ;/ Oglądałem go kilka razy, aby zrozumieć o co chodzi. Jestem na nie ponieważ 3/4 filmu było totalnie bez sensu. Początek lepszy od końca. ;/

ocenił(a) film na 10
UntouchedBoy

Jeśli masz problem ze zrozumieniem tego filmu to weź się chłopie za oglądanie bajek disneya... może tam będzie Ci łatwiej ogarnąć o co chodzi

ocenił(a) film na 10
UntouchedBoy

tak jak mowi Demon - tutaj niemozliwe jest, zeby NIC nie zrozumiec. Rozumiem, ze moze sie nie podobac, ale nie to, zeby nie kojarzyc sensu....o.O

MeMarie

Jestem zawiedziony tak słabą ekranizacją. Książka jest wbrew pozorom bardzo wstrząsająca,brutalna i skłaniająca do refleksji nad własnym życiem chociaż przez moment.Film jest raczej karykaturą mówiącą o tym jak to fajnie jest zostać zamordowanym przez sąsiada.

ocenił(a) film na 10
jamesdawid

o...mowisz, ze jest ksiazka...musze ja miec w takim razie. Ale drogi Jamesdavid, tak to juz jest, ze lepiej najpierw obejrzec film a potem czytac. Inaczej sie wtedy na to patrzy i unika sie mega rozczarowania. Dzieki za info;)

MeMarie

co za bzdura, oczywiste, że najpierw lepiej czytać książkę, jasne, że będą rozczarowania ale lepiej najpierw samemu sobie wyobrazić wszystkie postacie, niż później czytać i mieć przed oczyma aktorów, którzy grali w filmie.

ocenił(a) film na 10
idiotka_3

oj rzeczywiście też tak jest dobrze...jejku, no to jesteśmy w kropce heh.

ocenił(a) film na 6
jamesdawid

zgadzam sie myślałam, ze film będzie lepszy, ogółem mnie zawiódł.

ocenił(a) film na 10
jesse_b

A ja nie wiem o czym wy mówicie. Oglądałam ten film z 5 razy i jeszcze mi się nie znudził. No ale cóż. O gustach się nie dyskutuje.

ocenił(a) film na 6
wedrowiec22

film jakby nie patrzeć bardzo smutny i wzruszający