Żaden inny film mną tak nie wstrząsnął. Jest wspaniale zrobiony. Oglądanie go boli przez cały czas, bo jest trudny i przykry, a w dodatku nie jest to typ filmu, gdzie można powiedzieć, że " na szczęście to jest totalnie niemożliwe i nigdy się nie zdarzyło/nie zdarzy". A takich pedofilów jest mnóstwo...
Co do filmu to szkoda, że go nie złapali wcześniej i nie odkryli gdzie jest jej ciało.
dokładnie tak. Milosc tak silna, ze rodzi nienawisc. Rozpacz, zal, smutek, zlosc, nienawisc, strach...to wszystko bylo takze we mnie podczas ogladania w filmu.
Od samego początku targały mną emocje... jak to możliwe że nie znaleźli jej ciała? Ale zrozumiałam że zbok zabrał jej coś czego nawet nie mogła osiągnąć, ten pierwszy pocałunek :( To było silniejsze niż zemsta. Piękny film naprawdę i wydaje mi się że mimo tych niebiańskich obrazów jest jak życie, miesza się zło miłość nienawiść ale zawsze to co dobre wygrywa:)
Bardzo nietuzinkowy i ciekawie przedstawiony film ukazujący jak przeżywają to inni i jak są bezradni w takich sytuacjach , myśle że często tak jest że ludzi którzy nie mają pojęcia i nie podejrzewają osób z bliskiego otoczenia które jednak mają z takimi rzeczami wiele wspólnego . Mi sie film podobał bo był bardzo inny , ale niestety akcja potem było trochę nudna wiele się nie działo , z czasem przestał mnie wciągać stąd ocena .ale za ciekawe przedstawienie 7/10 i POLECAM !