Przepiekny film, film dla ludzi wrazliwych, ktorzy siegaja tam gdzie wzrok nie siega. Szkoda, ze dzis niestaty malo jest ludzi wrazliwych, ktorzy potrafia dojrzec blysk, poczuc ta niesamowita energie. Z pewnoscia tylko garstka zrozumie o czym pisze.
Również tak uważam, film magiczny, niesamowity. Może i nie wybitny, nie nowatorski, ale jednak ma w sobie to piękno. Polecam!
Ja mu daję 8/10. Film ogólnie bardzo mi się podobał, a do tego jeszcze przepiękna strona wizualna..., jednakże kilka scen jak dla mnie było lekko naciąganych, no i końcówka trochę mnie zawiodła i za to odjęłam 2 punkciki.
Byłam wczoraj na nim w kinie. Wzruszył mnie bardzo, zaczęłam płakać w momencie rozbijania butelek i trudno mi było się powstrzymać, może dlatego, że sama mam 14-letnią córkę. Film wstrząsnął mną do głębi. Dla głównej bohaterki i tych jej niesamowitych oczu, daje 10/10. Pozostała obsada równie dobra a Stanley Tucci po "Zatańcz ze mną" odmieniony o 180 stopni. I tak właśnie wyobrażam sobie psychopatycznego morderce.
Film 9/10