PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=200209}

Nostalgia anioła

The Lovely Bones
2009
7,1 125 tys. ocen
7,1 10 1 125408
5,3 31 krytyków
Nostalgia anioła
powrót do forum filmu Nostalgia anioła

Przepiekny film, film dla ludzi wrazliwych, ktorzy siegaja tam gdzie wzrok nie siega. Szkoda, ze dzis niestaty malo jest ludzi wrazliwych, ktorzy potrafia dojrzec blysk, poczuc ta niesamowita energie. Z pewnoscia tylko garstka zrozumie o czym pisze.

ocenił(a) film na 9
KPaxianin

ja rozumiem o czym piszesz
film jest piękny

marcalina

Ja dołączam się do Was.
Równiez uważam tak samo -film bardzo dobry.

ocenił(a) film na 8
KPaxianin

Również tak uważam, film magiczny, niesamowity. Może i nie wybitny, nie nowatorski, ale jednak ma w sobie to piękno. Polecam!

KPaxianin

Ja mu daję 8/10. Film ogólnie bardzo mi się podobał, a do tego jeszcze przepiękna strona wizualna..., jednakże kilka scen jak dla mnie było lekko naciąganych, no i końcówka trochę mnie zawiodła i za to odjęłam 2 punkciki.

ocenił(a) film na 8
KPaxianin

Byłam wczoraj na nim w kinie. Wzruszył mnie bardzo, zaczęłam płakać w momencie rozbijania butelek i trudno mi było się powstrzymać, może dlatego, że sama mam 14-letnią córkę. Film wstrząsnął mną do głębi. Dla głównej bohaterki i tych jej niesamowitych oczu, daje 10/10. Pozostała obsada równie dobra a Stanley Tucci po "Zatańcz ze mną" odmieniony o 180 stopni. I tak właśnie wyobrażam sobie psychopatycznego morderce.
Film 9/10