Ja uważam że film był świetny, wy się nie znacie. co nie którym łatwo też niesprawiedliwie ocenić film którego się nie rozumie. :/
Film jest wyjątkowo kiepski, dialogi żenująco denne, historia nieciekawa. Po obejrzeniu filmu ciśnie mi się na usta jedno słowo -klapa
pozwól innym oceniać, co w tym złego? zawsze opinie będą podzielone a wszystko jest subiektywne, a tym bardziej odbiór filmu fantasy :)
widziałam dużo lepszych filmów, a lubię bardzo filmy zmuszające do przemyśleń, traktujące nieco o melancholii tego świata...
może reżyser miał dobre intencje i trudno nie zrozumieć tego filmu gdyż zbudowany był na wielu kiczowatych obrazach które mogą być odebrane przez każdego ale nie każdego zachwycić :)
end gadalem z rezyserem jego intencje to kaaassssaaa bracie !!! nie mydl sobie oczu hehe, do przemyslen mnie zmusily, jak musialem go ogladac z dziewczyna, przemyslalem 5 sposobow jak go wylaczyc, najlepszym jest wyciagnac wtyczke z gniazdka, gwarantuje pomaga, totalna klapa mam nadzieje ze sie nie zwrocil za naklad to moze wytwornia zmieni rezysera
hehehee, no reżyser jak każdy miał wzloty i upadki ale reklama robi swoje i warto wkleić w nią żeby była kasa z gówna :)
6/10 nawet fajny jednak to nie bylo tak piekne jak ``Niewidzialny /
Invisible, The (2007)``
To byla wedlug mnie proba samobojstwa rezysera ,ktory probowal zrobic cos
co bylo majac tylko przed soba wizje dobrej reklamy do zaoferowania. Szkoda
,ze czlowiek tak zmarnowal ten swietny pomysl.Wlasciwie to filmy na
podstawie ksiazek nie sa takie same wiec mogl pozmieniac pare rzeczy...