PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=200209}

Nostalgia anioła

The Lovely Bones
2009
7,1 125 tys. ocen
7,1 10 1 125407
5,3 31 krytyków
Nostalgia anioła
powrót do forum filmu Nostalgia anioła

Nie wiem za co zbiera takie baty. Interesujaca fabuła, dobre wykonanie, fajnie się oglada...tylko trochę z zakończeniem przesadzili, ale i tak było dobrze. Jak narazie widzę same negatywne komentarze, a szkoda, bo pewnie wiele osób zniechęci się przez to, a film naprawdę warto zobaczyć, przynjamniej wedgług mnie.

ocenił(a) film na 9
MrAnderson

zgadzam się całkowicie.
Co prawda film długi, ale nie dłuży się, bo nie jest nudny. Warto powiedzieć, ze generalnie to gra na uczuciach, nie na jakoś wielce rozwinietej akcji, ale przemawia całkowicie.
Fabuł jest interesująca, bo jest inna, z innej perspektywy. Trzeba się dokłądnie wczuć w film, zeby odczytać wszystko.
Naprawde godny polecenia!

ocenił(a) film na 6
tezciekocham

Jak ja bym chciał, żeby "Nostalgia anioła" podobała mi się tak jak wam.

ocenił(a) film na 8
MrAnderson

Właśnie chciałam założyć kolejny wątek, ale nie trzeba. :) Jest dokładnie jak MrAnderson napisał! Dobrze się ogląda, ujmujące kolory nieba (klimat jest!!!), tyle, że mogli podarować sobie ostatnią scenę z tym chłopakiem... no i byłoby już całkiem nieźle.

Mądrzy ludzie nie będą sugerowali się ocenami innych. Jednemu podoba się jedno, innym drugie. Moim zdaniem warto!!

ocenił(a) film na 8
MrAnderson

Zgadza się, dobry film, trzyma w napieciu i zaskakuje, koniec filmu to takie przeslanie "sprawiedliwosc jest na swiecie", a do tego obraz raju mi sie podoba.

ocenił(a) film na 9
teresab

tak, zgadzam się z Wami w 100%. Dawno nie byłam na tak dobrym filmie w
kinie;)