PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=200209}

Nostalgia anioła

The Lovely Bones
2009
7,1 125 tys. ocen
7,1 10 1 125406
5,3 31 krytyków
Nostalgia anioła
powrót do forum filmu Nostalgia anioła
użytkownik usunięty
fuksik_4

i tak długo wytrzymałeś jak na takie dno

To nie bylo dno. Ten film jest przepiekny i przynosi ukojenie tym, ktorzy borykaja sie z zaloba... Ogladalam ten film pol roku po smierci kogos, kto odszedl od naszej rodziny i bardzo mi pomogl... na swoj sposob...

ocenił(a) film na 1
oxymoron

Ja ten film obejrzałam po tragicznej śmierci brata i wcale nie przyniósł mi ukojenia, wręcz przeciwnie, jedynie rozdrażnił, że takie G może w ogóle zostać nakręcone. Widziałam całość, bo liczyłam na mocną końcówkę, ale się bardzo przeliczyłam. Ten film to jedno wielkie nieporozumienie...

piaskira

Każdy ma inną wrażliwość. Mi ten film pomógł....
G... to można takim określeniem nazwać opery mydlane...

ocenił(a) film na 8
fuksik_4

Do 1 i 3 przeczytałem tylko połowę waszych komentarzy lecz i tak uważam , ze to dużo "jak na takie dno" ...

fuksik_4

Stary, lepszego komentarza nie dało się napisać, zajebiście się uśmiałem, pozdrawiam. A wyobraź sobie że byłem na tym w kinie i wydałem na to gówno trzy dychy :D

ocenił(a) film na 4
fuksik_4

Ja oglądnęłam do 54 min. Wygrałam? :D

Zoska14

Wygląda na to że jesteś z nas najlepsza ;)

Zoska14

Gdybyś "obejrzała", a nie "oglądnęła" to ....

ocenił(a) film na 4
oxymoron

...też bym wyłaczyła w połowie, bo w takim zdaniu nie ma różnicy czy napiszę "oglądam", czy "obejrzę".

Zoska14

"Oglądam" jest poprawne, "oglądnę" - to regionalizm, który nie występuje w Słowniku Języka Polskiego więc jest błędem.

fuksik_4

Ja po 30 min wylaczylem to badziewie. Nie wiem, co Ci ludzie w tym widza. Straszna nuuuuuuuuuuuudaa !!!!!!!! Dla mnie 4/10, bo pomysl byl niezly... P;)

ocenił(a) film na 9
Shurtugal_Eragon

Nuda?!?!?! Człowieku takich filmów nie ogląda się dla rozrywki. Raczej po to by coś zrozumieć. BAdziew to jesteś ty!

elzunia29

Wypraszam sobie, licz sie droga Pani ze slowami, bo ja Ciebie nie obrazilem, tylko wyrazilem swoje zdanie na temat tego filmu. Napisalem to, co mi sie podobalo i przy tym nikogo, nawet fanow tego filmu nie urazilem !!!!!! Bo tak sie sklada, ze rozumiem, iz komus moze sie co inne podobac niz mnie, bo kazdy jest inny i ma rozny gust !!! Ja to szanuje, ale widze, ze co niektory nie potrafia kulturalnie sie wypowiadac !!!!! (:

Shurtugal_Eragon

Sam sobie zaprzeczasz. W 1szej wypowiedzi napisałeś, że to "badziewie" (czym już uraziłeś fanów tego filmu), a w następnym zdaniu: "Nie wiem, co Ci ludzie w tym widza."

W 2giej zaś wypowiedzi piszesz, że rozumiesz, że nie każdemu podoba się to samo więc tym samym mamy zaprzeczenie 2go zdania z 1szej wypowiedzi :)

Niby szanujesz odmienne poglądy, ale określenie "badziew" tego nie odzwierciedla w żaden sposób!

ocenił(a) film na 6
fuksik_4

Film obejrzałam cały, ale książki nie przeczytałam do końca... każdy ma swój gust jednym się podoba, a innym nie.
Mi się podobał... :)

ocenił(a) film na 4
Weenus111

ja też obejrzałem cały i bieda z nędzą początek jeszcze ciekawy ale gdzieś w drugiej / trzeciej filmu jest nudny ale to jeszce nie wszystko bo dalej jest jeszcze gorzej film staje się denerwujący....

fuksik_4

Film wzruszający, smutny, ale faktycznie - niewiarygodnie nudny. Do pół godziny nic się nie działo...

ocenił(a) film na 5
fuksik_4

potwierdzam mnie również zanudził, na poczatku myslalem, ze jest to wina aktorki jednak gdy obejrzałem film " Intruz " zrozumiałem, że ta aktorka potrafi zagrać świetnie a wine ponosza realizatorzy filmu :)

ocenił(a) film na 7
fuksik_4

Nie ma sprawy, nie gniewam się.

użytkownik usunięty
fuksik_4

nooo! :-))) straszna nuda

ocenił(a) film na 2
fuksik_4

Ja tak samo. Gdy czytałam książkę to pochłonęła mnie do końca...nawet uroniłam parę łez.Ale film....po 10 minutach zasnęłam :)