Wie ktoś jakie są tytuły utworów ze zwiastunu? Wiem, że jeden z nich to: Cocteau Twins - Alice...
A wie ktoś gdzie można pobrać "house of cards" w wersji bez chóru? Bo znajduję tylko tą z chórem.
Ja mam wszystkie 3 wersje House of Cards wiec jesli chcecie to wysle na maila czy cos :) POzdrawiam...
ja też bardzo bym prosiła o ten utwór (te 3 wersje) jeśli to nie problem. z góry dziękuje. (mój adres- top33@interia.eu) XD
Oooo widze ze sporo ochotnikow sie znalazlo :) to dobrze bo fajny kawaleczek jest szczegolnie wersja z chorkiem :) Wyslalem na wszystkie podane maile wszystkie 3 wersje... Jesli do kogos nie dotarlo niech da znac to wysle jeszcze raz... POzdrawiam... :)
jeszcze raz wielkie dzięki. przepiękny utwór. mnie też podoba się najbardziej ta wersja z chórem. XD!!!!
Utworek rzeczywiscie jest the best :) szczegolnie wersja z chorkiem...
Z niecierpliwoscia czekam na film...
hej! Czy mogłabym również prosić o trzy wersje tego utworu? e-mail: magcze2@wp.pl
ja też poproszę o te trzy wersje :) magda_w89@op.pl
szukam tego i szukam, a jak już znajdę to nie mogę ściągnąć ;/
witam właśnie natknełam się na temat i bardzooooooooo prosiłabym o przesłanie 3 wersji tego genialnego utworu, probowałam go ściągnąś z neta ale moje wysiłki poszły na marne... jesteś moją jedyną nadzieją :)) z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam
jeej jeej jeej! to ja tez bardzo poproszę bo soundtrack jest boski! campguys@gmail.com pozdrawiam i z góry dzięki!
jak nie możesz znależć ? np. http://www.youtube.com/watch?v=5arrA2WTs5s - jakieś chórki nawet słychać
ja bym tez prosiła te piosenki =] mam nadzieje ze nie będzie męczące tyle razy to wysyłać =] z góry dzięki agssa@op.pl
No to jak wszyscy to wszyscy ;) Ja też bym prosiła 3 wersje tego utworu. Mój adres: agnsud1@wp.pl Z góry dzięki ;D
poszperałam trochę i znalazłam dwie wersje :) http://mp3zr.com/?q=House+of+Cards+(build+%40+1%3A39) miłego słuchania :)
Wiem, że to już 'stary' temat ale może ktoś mógłby mi wysłać te utworki ? Będę bardzo wdzięczna ;))
tgosia1@wp.pl
no właśnie stary temacik ale też bardzo chciałabym te utwory, bardzo ciężko znaleźć je w necie do ściągnięcia. proszę!!! j.bystram@wp.pl
Jeśli to nie byłby problem, to ja też bym prosił o te utwory. :-) horror.festiwal@gmail.com
Zwiastun do Nostalgii Anioła jest fenomenalny, oglądając go ciarki mi przechodziły po plecach, jest niezwykle wzruszający. Zapowiada się kolejny fenomen Oskarowy po Labiryncie Fauna z ubiegłego roku.
Pozdrawiam i dziękuję. :-)
Jeżeli to nie problem, to ja także prosiłabym o te utwory. werniem@interia.pl
Z góry dziękuję :)
Jestem kolesiem a nie laska ale spoko heh :) Gdyby ktos nadal sie meczyl i nie mogl znalezc to nadal moge wyslac czasem tu zagladam tak wiec postaram sie obiecac i pamietac jak co.. POzdro all...
Witam. Bardzo prosiłabym o wysłanie utworu Audiomachine - House of Card (choir) na adres aneta7943@interia.pl
Z góry bardzo dziękuję.
Zwiastun świetny. Nie mogę się doczekać filmu :D
Ja też poproszę trzy wersje "House of Card"
martyna_502@onet.eu
z góry dziękuję:)))
Ja tez mogłabym poprosić o te trzy wersje?Będę ogromnie wdzięczna :P
ibbie@wp.pl
Z góry dziękuję ogromnie :D
Również i ja poproszę 3 wersje Hose of Card. to mój adres monica7@onet.eu Dzięki wielkie!!!! :)
Części z was wysłałam,ale nie wiem kto już ma te kawałki, a kto nie.
Jakby co to zgłaszać się, bezproblemowo podesłać mogę na maila trzy wersje House of Cards, które mam :)
No to mi też ten utwór jak możecie . Mój adres to lampard22.aloha@interia.pl. Z góry dzięki :)