PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=200209}

Nostalgia anioła

The Lovely Bones
2009
7,1 125 tys. ocen
7,1 10 1 125407
5,3 31 krytyków
Nostalgia anioła
powrót do forum filmu Nostalgia anioła

Niesamowity

ocenił(a) film na 10

Obejrzałam dzisiaj "Nostalgię anioła" i uważam że dawno tak dobrego filmu nie oglądałam. Dramatyczny,przyznaje ze nawet czasami sie bałam, ale film jest niesamowity!Swietne efekty,zdjęcia,krajobrazy,doskobale zagrane przede wszystkim przez niezastąpioną Saoirse Ronan dla której obejrzałąm ten film,powcześniejszym zobaczeniu jej w dramacie "Pokuta".Dałam 10/10 i pomimo ze nie czytalamksiążki,która pwnie bedzielepsza od filmu jak to zwykle bywa,jest to jeden z lepszych filmów jakie oglądałam.Martyna

ocenił(a) film na 8
martyna0052

Film warty obejrzenia moja ocena 8. Film jest naprawdę bardzo dobry. Każdy kto się interesuje kinem zdaje sobie sprawę z tego jakim reżyserem jest Peter Jackson. Nie umiał i nie umie oddzielić fantastyki i za to ja go cenie, może się spodziewać było po filmie dokładnie tego co było przedstawione. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
martyna0052

Moja ocena to 10/10...początkowo podchodziłam do filmu sceptycznie i choc mialam mozliwośc jobejrzenia go już ponad 1,5 miesiąca temu dopiero po takim czasie coś mnie skloniło aby zasiąc przed monitorem ;) , chyba reklamy i głosy znajomych, którzy byli na nim w kinie. Film ma w sobie coś niesamowitego, ogladałam go w nocy i też muszę przyznac, że momentami się bałam ;) Piękna opowieśc i zarazem przestroga dla młodych dziewczyn, którym szczególnie polecam ten film.

ocenił(a) film na 10
martyna0052

Ten żal za straconymi przyszłymi chwilami, za straconym życiem, za pierwszymi razami.... to mnie szczególnie ujeło.

ocenił(a) film na 10
trecking

A na koniec beczałem jak trzynastka.....