PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=200209}

Nostalgia anioła

The Lovely Bones
2009
7,1 125 tys. ocen
7,1 10 1 125406
5,3 31 krytyków
Nostalgia anioła
powrót do forum filmu Nostalgia anioła

Najbardziej oczekiwany przeze mnie film 2010 roku! Tylko czekać na premierę! Książka rewelacyjna! Do kina biegiem! Łiiii;D

mexi_111

Dokładnie!! Już nie mogę sie doczekać tej premiery, gdzie tam do marca... ale ten film muszę zobaczyć na dużym ekranie :)

zwijezda

Dopiero teraz przeczytałam, że premiera jest w marcu!!!! A miała być 29 stycznia!! No nie wytrzymie;/
Pozostaje czekać dwa miechy dłużej...;/

mexi_111

Wlaśnie tez się strasznie zawiodłam gdy to zobaczyłam, bo już od kilku miesięcy na ten styczeń czekałam... a potem się dziwią, że ludzie filmy ściągają :/

zwijezda

Ja to samo! Gdy tylko pojawiła się wzmianka o premierze w styczniu już zacierałam ręce, patrzę już Nowy Rok na dniach - do stycznia tuż tuż:) Ale teraz to się załamałam... Filmu napewno nie ściągnę, bo zburzy mi efekt Dużego Ekranu. Mam nadzieję, że to tego marca szybko zleci:) Tobie też tego życzę;)

ocenił(a) film na 10
mexi_111

po king kongu czekam bo gosc umie dobre filmyy robic te stare tez byly spoko

ocenił(a) film na 7
mexi_111

Film wart obejrzenia. Dobre kino ale nie tak dobre żeby iśc do kina.

mexi_111

świetny film!! dzisiaj obejrzałam , w idealnej jakości, ale i tak muszę się wybrać do kina, bo atmosfera jest świetna, jako widz odczuwa się dokładnie to co scena chce przekazać i nie jest to film na którym widz jest bezmyślny, trzeba używać wyobraźni, by wiedzieć co się dzieje tak naprawdę na ekranie, nie polecam osoba które lubią mieć wszystko podane na tacy w thrillerze. mam teraz ochotę na książkę;]

ocenił(a) film na 9
mexi_111

mam pytanie do tych którzy czytali książkę - czy ktoś może studiował/studiuje filologię angielską bądź lingwistykę, chce zarobić i ma trochę czasu dzisiaj? Błagam o pomoc!!