Świetny film. Wzruszający i w ogóle nie do opisania ;). Polecam jak najbardziej ;)
Rzeczywiście film przepiękny i na pewno wybiorę się do kina, by zobaczyć go po raz drugi. Po obejrzeniu od razu rzuciło mi się na myśl, że w zyciu chyba nic nie dzieje się przypadkiem, a każde wydarzenie jest w jakiś mniej lub bardziej skomplikowany sposób ze sobą powiązane. Oceniam film tuż po projekcji, więc może dla tego jego magia wciąż mi się udziela, ale po prostu brak mi słów. Piekne zdjęcia, efekty, cudowna muzyka i nienaganne aktorstwo - to jest to, oby więcej takiego kina. Film daje do myślenia i nie wierze, że choć jedna osoba jest w stanie przejść obojętnie obok niego, wiele w nim magii i pięknych myśli.Niby film jest smutny, a jednak można w nim odnaleźć wiele pozytywnych kwestii i wiele nadziei. Nie często oceniam filmy na 10, ale tu z czystym sumieniem wystawiam taką notę. Oczywiście wszystko jest rzeczą gustu i odpowiedniego podejścia - mnie film powalił z nóg i na pewno nie raz do niego powrócę. Polecam!!!