że dopiero w 2008 premiera :( Czytałam książkę i jestem bardzo ciekawa jak Piotrek Jackson to wszystko przedstawi... :)
Też tak uważam. Będzie ciężko, dlatego tym bardziej się obawiam. Bardzo bym chciała, żeby dobrze to zrobił...
A ja mam przeczucie, ze film bedzie lepszy od ksiazki. Ksiazke wlasnie przeczytalam i daje jej 2/5. Polubilam bardzo postac Ruth i ojca, ale tresc nie porwala mnie tak mocno jak bym sobie tego zyczyla. Sadze, ze Jackson ma wspaniale pole do popisu / uzewnetrzenia wlasnej inwencji i wierze w niego.
A mnie książka bardzo się spodobała i przeczytałam ją już chyba z 5 razy... Zawsze się przy niej wzruszam. Mnie także zafascynowała Ruth :) I również mam nadzieję, że Jackson zrobi z tego dobry film... Pozdrawiam :]
Oglądał ktoś "Niebiański stworzenia"? Jeśli ktoś widział tamten film nie ma prawda wątpić, że to się uda :)
Książki nie czytałem, a widzę, że mam czego załować ;p
Widziałam "NS" i zgadzam się, że film był naprawdę dobry. Ale od tamtego czasu minęło sporo lat, więc zobaczymy jak to będzie. :)
Czekam z niecierpliwością na "The Lovely Bones". Książka była świetna i Jackson może zrobić z niej właśnie coś w stylu "NI". Trochę podobny klimat, pod pewnymi względami.