PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=200209}

Nostalgia anioła

The Lovely Bones
2009
7,1 125 tys. ocen
7,1 10 1 125406
5,3 31 krytyków
Nostalgia anioła
powrót do forum filmu Nostalgia anioła

Czy nie uważacie, że ten zwiastun to perełka? Wiem, że teraz nawet zwiastuny dostają nagrody...:D i wiem, że zwiastunem nie należy się za bardzo sugerować przy wyborze filmu czy opinii... Chodzi o to, że ten trailer bardzo mi się podoba, dobrze zrobiony. Teraz większość jest robiona po mistrzowsku, ale ten zapadł mi szczególnie w pamięć.

Swoją drogą czekam na film ze zniecierpliwieniem:)

imaginary__

Uważam, ze masz rację;) Zwiastun to prawdziwa perełka;) Kiedy zobaczyłam go w kinie postanowiłam, ze napewno pójdę na ten film!;D
Uważam, że będzie świetny, szczególnie, ze książka jest naprwadę niesamowita i ma świetny klimat;>

imaginary__

Jak zobaczyłam zwiastun po raz pirwszy to odniosłam wrażenie, że przypomina mi troszkę "Między piekłem a niebiem" z R.Williamsem. Przynajmniej to co pokazali w zwiastunie wygląda bardzo barwnie i malowniczo, tak jak w przytoczonym przeze mnie filmie :) Ciekawa jestem jaki będzie całościowy efekt.

ocenił(a) film na 8
agusiek303

Kidy zobaczyłem zwiastun w kinie nie wiedziałem w ogóle co się dzieje :O
wyłapałem tylko że "...Peter Jackson...". Teraz zobaczyłem go na filmwebie
i... jest piękny :) po prostu to jak została dobrana piosenka do świata
'pomiędzy' to jest coś niesamowitego. Muszę to zobaczyć. Zwiastun oglądałem
kilka razy, ale teraz już się powstrzymam żeby mi się nie przejadło do
lutego :)

Faktorio

Ci co mają te zwiastuny to mają też rękę,nie? Naprawdę zwiastun jest interesujący i przyciąga oka. Chce się film od razu obejrzeć (przynajmniej w moim przypadku). No najbardziej podoba mi się ta malowniczość jaka została pokazana w pary scenach. Lubię takie klimaty. Film jak narazie zbiera pozytywne opinie, więc jestem go bardzo ciekawa.