PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=200209}

Nostalgia anioła

The Lovely Bones
2009
7,1 125 tys. ocen
7,1 10 1 125407
5,3 31 krytyków
Nostalgia anioła
powrót do forum filmu Nostalgia anioła

jest na pierwszym miejscu mojej top 100 liście zaraz sobie taką zrobie hehe

ocenił(a) film na 5
Chucky_Tbg

No ja niestety mam zgoła inne odczucia po jego obejrzeniu.Jak dla mnie film ten był średni.Niestety dłużył mi się dosyć bardzo.Piękne oczy,szczypta efektów specjalnych oraz głębszy morał nie są wstanie mnie przekonać do tego filmu.Preferuje inny typ kina refleksyjnego.

ocenił(a) film na 9
Chucky_Tbg

Równiez jeden z moich ulubionych filmów :)

Pzdr.

Chucky_Tbg

Ja wole horrory :) Ale... tego filmu dlugo nie zapomne. A zobaczylem go przypadkowo i to do tego na kacu z 3 lata temu. Zapomnialem o nim /kacu:)/ . a film pamietam do dzis... 10/10 Coz wiecej powiedziec. Naprawde warto zobaczyc,cos w sobie ma. Wkurza mnie jak tu ktos pisze ze ksiazka lepsza, ja nie lubie czytac, a to forum filmowe, kto lubiczytac niech portal zmieni.... No mam tylko srednie wyksztalcenie, moze nie wszystko rozumiem :)
@flaga87 tu mowimy o filmie, a nie co Ty preferujesz.

ocenił(a) film na 10
darekst3

ale nie powiem przeczytam chyba ksiazke bo to moj ulubiony film i ksiazke wypadalo by znac chyba sobie kupie kiedys

Chucky_Tbg

SPOILER dla mnie film zabiło zakończenie, przedłużające się w nieskonczoność, jak już film zaczynał się rozkręcać (moment w którym siostra wykrada notatnik mordercy) akcja momentalnie siada i do końca się nie "podnosi"