Mnie ten film nie zachwycił, spodziewałam się czegoś o wiele ciekawszego.Może to tylko moje zdanie jednak film wydał mi się nico nudny. Może i czasem był śmieszny, ale nie widziałam w nim nic szczególnego:(
Ale to tylko moje zdanie...
Ja dooglądałam do ok. połowy, bo mi się znudził. W ostatniej chwili zdecydowałam się go oglądac, a po połowie wyszłam. Rzeczywiście - czasem był śmieszny, ale nic nowego - po prostu rutynowa komedia romantyczna.
mi też jakoś nie specjalnie...nie rozumiem tego zachwytu tym filmem, widziałam o wiele lepsze z tego gatunku ;)
ja też nie rozumiem takiej wysokiej oceny!
myślałem że zanudze sie na śmierć
najlepszy był chyba ten kolo co mieszkał z Williamem xD
A moje zdanie jest diametralnie odmienne: film zabawny, zgrabnie skonstruowany, z dobrymi dialogami (chociaż to tłumaczenie, które pojawiło się podczas ost. emisji w tvp, po prostu słabe, zdecydowanie gorsze od wcześniejszej wersji)
Zgadzam się z przedmówcą. Film zrobiony na wysokim poziomie. Można bez wątpienia stwiedzić że film został zrobiony z dokładnością o szczegóły. Momentami (przynajmniej dla mnie) czasem nie smaczny aczkolwiek zabawny od początku do końca. Róznego rodzaju "nietypowe" sytuacje czynią w głownej mierze bo ok 80% ten film komediowym z domieszką miłosej zadumy.. Ogólnie film jest do "przełknięcia" z uśmiechem na twarzy. (Oczywiście moim) bo nt innych którym się film nie podobał mam tylko jedno do powiednienia, - trudno. Każdy ma inny gust i inne poczucie humoru. W moim przekonaniu film bdb 7/10
Pozdrawiam wszystkich