Dzisiaj nie mogę się zdecydować czy oglądać Notting Hill w tvp1 czy Bezsenność w Seattle w polsacie. Który film wolicie? Który jest według was lepszy?
Notting Hill zdecydowanie lepszy.
Świetny Rhys Ifans, klimat, przyjemny soundtrack i ciekawsza fabuła.
na tych kanałach nic specjalnego więc ja stawiam na Notting Hill. wydaje mi sie ze bedzie ciekawszy :) miłego oglądania ;)
Obydwa sa swietne, Sleepless in Seatle jest piekny, uwielbiam Hanksa, no i Meg zawsze swietna:)ale na szczescie nie mam takiego dylematu bo mam ten film na plytce:) A Notting hill czyli idealna obsada aktorska Grant i Roberts:)Film jest cudowny, bardzo przyjemny, tak dlugo na niego czekalam, az w koncu go dali:):) wiec jak moglabym go przepuscic?
Miłego ogladania zycze wszystkim ktorzy zasiada dzis przed tvp 1 o 20.00 pozdrawiam!!!
a więc ja też zdecydowałam się na Notting Hill.Wstyd sięprzyznać ale widziałam pierwszy raz.
No to się spłakałam. Słodki? tak. Kiczowaty? Być może momentami.ALe jakże uroczy. Magiczny. Jak dla mnie przepiękny.
ja to zawsze kiedy tylko w telewizji pojawia sie 'Notting Hill' nie ma inne opcji musze siedziec i ogladać... po prostu kocham ten film (no i moze tez Hugh'a:))
Uwielbiam Hugh Granta, w kazadym filmie jest taki sam lekko niesmialy,uroczy, dowcipny, jest po prostu fantastyczny, kazdy film z jego udzialem jest gwarancja milo spedzonego czasu;) A Notting Hill jak najbardziej to potwierdza, to jedna z lepszych komedii romantycznych,bardzo dobre zabawne dialogi, (typowy angielski humor), jak juz wspomnialam wyborowa obsada, cudowna Julia i czarujacy Hugh, film jednym slowem CUDO!!!!Wzruszajacy, momentami powazny i baaardzo zabawny, ani przez moment nie zanudzil mnie dialog i fabula. Oby takch filmow jak najwiecej:)