PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=683}
7,1 185 tys. ocen
7,1 10 1 184985
6,8 56 krytyków
Notting Hill
powrót do forum filmu Notting Hill

Dzisiaj nie mogę się zdecydować czy oglądać Notting Hill w tvp1 czy Bezsenność w Seattle w polsacie. Który film wolicie? Który jest według was lepszy?

użytkownik usunięty
a_div

Notting Hill zdecydowanie lepszy.
Świetny Rhys Ifans, klimat, przyjemny soundtrack i ciekawsza fabuła.

a_div

Tak, ja też będę jednak oglądała "Notting Hill", bo zabawniejszy i ciekawszy...

ocenił(a) film na 7
Ziutaaa

Notthink Hill lepszy :) Mam taki sentyment do tego filmu:)

tycka12

zabawne, też mam dylemat:D

a krótki (co z tego?)

tycka12

zabawne, też mam dylemat:D

za krótki

wiluska

tez sie właśnie zastanawiam..... zobaczmy co nam serwuje dwójka i tv4.....

phaolin

na tych kanałach nic specjalnego więc ja stawiam na Notting Hill. wydaje mi sie ze bedzie ciekawszy :) miłego oglądania ;)

ocenił(a) film na 7
phaolin

Obydwa sa swietne, Sleepless in Seatle jest piekny, uwielbiam Hanksa, no i Meg zawsze swietna:)ale na szczescie nie mam takiego dylematu bo mam ten film na plytce:) A Notting hill czyli idealna obsada aktorska Grant i Roberts:)Film jest cudowny, bardzo przyjemny, tak dlugo na niego czekalam, az w koncu go dali:):) wiec jak moglabym go przepuscic?
Miłego ogladania zycze wszystkim ktorzy zasiada dzis przed tvp 1 o 20.00 pozdrawiam!!!

ocenił(a) film na 8
comeawaywithme

Wybrałem "Notting Hill" i nie żałuje, naprawdę świetny film ;)

ocenił(a) film na 9
a_div

a więc ja też zdecydowałam się na Notting Hill.Wstyd sięprzyznać ale widziałam pierwszy raz.
No to się spłakałam. Słodki? tak. Kiczowaty? Być może momentami.ALe jakże uroczy. Magiczny. Jak dla mnie przepiękny.

a_div

ja to zawsze kiedy tylko w telewizji pojawia sie 'Notting Hill' nie ma inne opcji musze siedziec i ogladać... po prostu kocham ten film (no i moze tez Hugh'a:))

ocenił(a) film na 7
lemon_ice

Uwielbiam Hugh Granta, w kazadym filmie jest taki sam lekko niesmialy,uroczy, dowcipny, jest po prostu fantastyczny, kazdy film z jego udzialem jest gwarancja milo spedzonego czasu;) A Notting Hill jak najbardziej to potwierdza, to jedna z lepszych komedii romantycznych,bardzo dobre zabawne dialogi, (typowy angielski humor), jak juz wspomnialam wyborowa obsada, cudowna Julia i czarujacy Hugh, film jednym slowem CUDO!!!!Wzruszajacy, momentami powazny i baaardzo zabawny, ani przez moment nie zanudzil mnie dialog i fabula. Oby takch filmow jak najwiecej:)

a_div

Ja zaczęłam oglądać Bezsenność w Seattle, ale wydało mi się nudne...
Widziałam to już kilka razy więc przełączyłam na tvp1 i zaczęłam oglądać Notting Hill chociaż też już to wcześniej widziałam .. :P
Jest naprawde ciekawe i wciąga .. :)