dla mnie wszystkie filmy o Haroldzie i Kumarze,to prymitywny humor dla odbiorcow,lubiacych filmy o niczym,bez fabuly i przekazu.porazka
To, że nie masz za grosz poczucia humoru nie znaczy, że ten film jest prymitywny...
a gdzie w tym filmie było poczucie humoru? no tak, było, ale mnie taki humor raczej nie smieszy:) z tym ze ja nie zabraniam uwazania tego filmu za ZAJEBISTY, mowie, ze on mi sie nie podobal. ale jak ktos mowi ze jest denny (bo jest) to od razu grupa fanow na niego z pyskiem wyjezdza, ze jakis powazny kolo z niego. pozdro!
jeśli ktoś lubi kawały w stylu jasia fasoli albo dziewczyny srające w kiblu to okej
patrz... zapomnialem o tej sceine z dziewczynami w kiblu ;p
dla mnie film swietny i mega smieszny... doceni, kto choc raz znalazl sie na tzw. pacmanie ;p
a scena z gepardem rzadzi swiatem ;D
zapomniałes dodać o niczym, bez fabuły bez przekazu,z kiepskimi dialogami, i żenującą grą aktorów, którzy sa średnio przystojni
No pewnie ,najważniejsze jest to ,żeby grali sami przystojni aktorzy nie ? Na tym opierasz oceny filmów ?
Po za tym że jesteś debilem, bardzo cieszy mnie fakt że szukasz głębi i fabuły w komediach... Dlaczego takim ludziom nie zabiorą klawiatury i kabla od neta?
Uważam, że film jest bardzo dobry, nie zważajac ani na poziom, ani na gusta... moim zdaniem jest to typowa komedia, której celem jest rozbawienie publiki... Subiektywnie patrzac, udało się jej to w 100 procentach. Ktos kto nie ma poczucia humoru szeroko pojętego nie powinien się wypowiadać na temat filmu tak, jak ja się nie wypowiadam na temat protokołu dyplomatycznego podczas wizyty ważnego polityka...