Co z was za cipy??? Oglądacie tylko dramaty psychlogiczne. To fajna komedyjka dla młodzieży. Albo nie macie poczucia humoru albo jesteście beznadziejnymi drewniakami. A jak sie nie lubi takich filmów to sie wogóle nie ogląda. ocena 8/10. Kupa śmiechu
dramaty psychologiczne .. no co ty, podejrzewam, że wolą tomb raidera, underworld2 i bloodrayne :) to ten "poziom" entelektualny
Sam jesteś prostakiem, a do tego nudziarzem. Po co oglądasz komedie ?? Ten film jest komedią, czyli takim gatunkiem filmowym, gdzie aktorzy sie wygłupiają, żeby widzowie mogli się pośmiać. No i ja załapałam żarty w tym filmie, a ty najwidoczniej nie ...
Bo to fajny film idoto. nie powiem lubie obejrzeć dobry film ale i TRZEBA OGLADAC takie sa fajne nie musisz sie zastanawiać co dalej itd itp po prostu smiejesz sie. i o to chodzi w tych filmach sa glupie proste ale nieziemsko smieszne. co mam ciagle ogladac dramaty??? Nie powiem nie wszystkie komedie tego typu sa smieszne ta akurat nalezy do tych lepszych. A tylko szkoda ze mowisz ze tylko prostacy moga ogladać te filmy i tylko prostakom moga sie one podobać.
cos chyba z Toba nie tak...jak sie nie lubi dobrych komedii to sie ich nie oglada, proste...
wogóle to weź sobie puść masz wiadomość i się pobrechtaj. ja postawiłem 10 bo to jedna z najlepszych komedii jakie oglądałem. żeby ten film zrozumieć to trzeba wiedzieć jak pachnie joint i tyle.
Jak dla mnie to jeden z lepsiejszych śmiechowych fimasideł , a jazda na gepardzie wymiataaa , a dla tych których drażnią takie filmy jak ten mam prostą rade : Nieogladajcie i nie zawracajcie duupska tym co lubią sie dobrze wybrechtać !!!
A ja się zgadzam z tobą. BO TO NAJWIęKSZY GNIOT JAKI MóGł BYć. Jejku czy dla was wszystkich naprawde jest śmieszne że "dwie laski siedzą na kiblu i robią zawody która głośniej będzie srać" (powiedziałam waszym "podobno" śmiesznym językiem) To jest żałosne i niesmaczne. I nie mówcie że chłopak jest drewniakiem skoro to coś mu się niepodoba. Bo to że uważa ten "film" za gniot to świadczy tylko o tym że ma w głowie dobrze poukładane. Cepy z was słowo daje. No tak ale czego się spodziewać. Prosty człowiek - prosty (patrz. głupi) film:/
Pozdr;***
Zwolennicy tego filmu mają niesamowite argumenty - Nie znasz się debilu itp.
Już wiem co trzeba zrobić żeby się ten film podobał - zostać prostakiem i chamem tyle wystarczy.
A i jak ktoś pisał że dowcip w tym filmie trzeba zrozumieć to gratuluje mu tego że wysila się do tak naiwnego filmidełka.
Jak dla mnie jest to jedna z najgorszych komedii jakie widziałem w życiu.
primo cob hmm wedlug twoich kryteriow klaudia ze swoim poziomem, argumenami i slownictwem powinna byc zwolenniczka filmu, a nie jego przeciwniczka :)
segundo nie kazdemu dane umiec patrzec na swiat z przymrozeniem oka :)
W sumie za chamów i prostaków mam osoby które krytykują kogoś komu się nie podobał ten film argumentami debil , kretyn itp.
A co do filmu to patrzyłem na niego z przymrużeniem oka bo wiedziałem jaki to typ filmu , no ale to co zobaczyłem było żałosne i nieśmieszne.
Ej poczułam się obrażana:D Dobra może przesadziłam z tym "cepy" ale jak weszłam na 10 forum gdzie wszyscy się tym filmem zachwycali to straciłam nerwy no bo ile można? A co to stylu komentarza to napisałam w nawiasie wyjaśnienie;)
Pozdr;)