PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109978}

O dwóch takich, co poszli w miasto

Harold & Kumar Go to White Castle
2004
7,0 76 tys. ocen
7,0 10 1 75534
4,8 19 krytyków
O dwóch takich, co poszli w miasto
powrót do forum filmu O dwóch takich, co poszli w miasto

Uśmiejecie się jak nigdy, wszystko was będzie śmieszyć, a motyw, gdy chlopaki oglądają film, gdzie koleś wsadza sobie lufe strzelby du buzi i mówi, ze jest "niesmiertelny", porostu wymiata.

ocenił(a) film na 9
kukizipiersi4

Ale jestes zajebisty... Po kiego wala to tu piszesz ? Chcesz byc fajny ? Mozesz sie zjarac, ale gdybys byl madrzejszy albo bardziej ogarniety w temacie to bys tego nie pisal na forum. Nikomu nie zaimponowales swoja wybitna wypowiedzia a zielone to prawdopodobnie widziales w filmach.

KACUS_KC

Obiektywnie jesteś tepy, drętwy albo za młody aby mieć swoje konto :) pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
kukizipiersi4

Nie ma co poprostu kretyn i idiota ! ! ! !

mAster_Z

To Wy jesteście raczej idiotami. Oglądacie film, w którym jarają trawę na potęgę i który wręcz zachęca, by zajarać razem z bohaterami, a obrażacie kogoś bo... ma rację! Ten film koniecznie oglądać po paleniu, też to powiem. I co w tym złego? I co z tego że gość użył słowa "trawa" w temacie. Jakby napisał "piwo" to byłoby mądrzej? Śmieszni jesteście!

nillu_2

żenua ... i to nie wobec założyciela tematu ..

ocenił(a) film na 10
kyanka

Nigdy nie paliłem i nie mam nic do obydwu stron sądzę, że można równie dobrze bawić się przy tym filmie z THC we krwi jak i bez. To by było na tyle do palących. Pozostali(czyli nie palący) czemu nie spróbujecie zamiast krytykować ludzi, którzy są wolni i dzielą się doświadczeniem? Sam zakupie z kolegami jakieś topy i zapewne zrobimy sobie seansik z owym filmem. Przy okazji zobaczę czy to prawda, że pierwszy raz nie chwyta(tak przynajmniej mówią). Jeśli nie zadziała to spróbuje ponownie ;)(bylebym nie skończył jak Ivory z How High[Ci co oglądają pewnie wiedzą o co chodzi xD]
Pozdrawiam Palących i NiePalących ;P

ocenił(a) film na 10
SoBe

A i btw film bardzo dobry(9/10). Za Krótki...

SoBe

SoBe.. bardzo fajny komentarz... serio. dawno takiego nie czytalem.. strasznie przyjemny:D
A a co do tematu...wcale koles sie nie chwali tylko wyraża swoje odczucia po obejrzeniu filmu w stanie zjarania..:D:D poroste.. a ze ma racje to ma... bo nie wszyscy zrozumieja motyw przewodni filmu czyli PACMAN:D ktorego odczuwaja bohatoerowie....basta:D pozdro

ocenił(a) film na 10
pawlaqq

Dziękuje ;)

ocenił(a) film na 9
pawlaqq

Hehe, co do PACMANA, to w sumie racja :P I wielu nie zrozumie wogóle tego filmu ;)
Choć mimo iż paliłem kilka razy (no może więcej ;P ), to mnie to nie ciągnie i na "trzeźwo" ten film jest równie fajny :P
P.S. Za pierwszym mnie ruszyło. Ale mimo to, jakoś nie przypadło mi to do gustu. Tzn takie nijakie odczucia. Fajnie jest sobie od czasu do czasu, ale wolę wypić piwo zamiast tego ;)

ocenił(a) film na 5
Leszczu_zmienli_nick_jeb

Taaaa ja właśnie obejrzałem, oczywiście na zbaku i jedyne o czym myslę to te pyszne hamburegery :) Ta wyżera na końcu... Nawet moja lodówka mnie nie cieszy. Nie oglądać na zbaku bo później w głowie tylko te hamburgery!!! ;)

Sanos

Podzielam zdanie takich osób jak nilu_2 czy SoBe. A dla tych dwóch pierwszych co odpowiedzieli... żenua...

nillu_2

Zgadzam się nillu z Tobą!Film jest zdecydowanie dla palaczy i jestem przekonany że będzie on znacznie bardziej śmieszniejszy dla nich , niekoniecznie akurat w czasie filmy upalonych niż dla lam które wiedzą lepiej od nas samych co jest dobre a co złe.Zresztą ja z takimi lamami nie dyskutuje na temat ziela bo żadna strona drugiej nie przekona.Nikogo nie przekonuje czy to jest dobre ani czy złe, mam ochote zapalić to to robię.Co do filmu to jest mega.Chłopaki mieli dobre banie i ciekawe przygody.Z misją "lodówka" nie ma żartów;)Widać że ktos kumaty czuwał przy produkcji i wiedzial jak to wygląda.Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 8
Tecumseh

Popieram w 100%

mAster_Z

van damme spójrz co napisałem koledze powyżej i przemyśl ;) pozdrawiam

kukizipiersi4

oj chyba ktos tu ma trawe zamiast mozgu..

ocenił(a) film na 7
kukizipiersi4

Po trawce jeszcze nigdy nic nie oglądałem, bo nigdy nie paliłem, ale polecam oglądać filmy pod wpływem alkoholu... zupełnie inaczej się je odbiera i naprawdę trzeba się skupić żeby zrozumieć treść.

Schackoo

Hehe zjaraj sie dobrze i obejrzyj sobie film i wtedy dopiero musisz sie skupić żeby zrozumieć ;) Musze sie zastosowac do rady zalozyciela tematu ;D

magos88

oprócz komedii bardzo lubię zjarany oglądać filmy wojenne. jest na prawdę skupienie. a jak już sobie wyobrażę znaleźć się na tragicznym miejscu bohaterów.... są łzy i dreszcze :-)
natomiast filmy zagmatwane w których fabuła jest pokręcona - po trawce można ich nie do końca zrozumieć i czasem trzeba oglądać dwa razy ;)
generalnie polecam trwakę do większości kina ale wojenne i komedie najbardziej. no może do tego jeszcze fantasy bo tam wogóle mocno wyobraźnia się liczy (lord of the ring na przykład)

ocenił(a) film na 8
kukizipiersi4

Racja xD Ogladalem go na sucho, ale fajnie by bylo go znowu ogladnac, ale juz po wiadrze xD