PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109978}

O dwóch takich, co poszli w miasto

Harold & Kumar Go to White Castle
2004
7,0 76 tys. ocen
7,0 10 1 75534
4,8 19 krytyków
O dwóch takich, co poszli w miasto
powrót do forum filmu O dwóch takich, co poszli w miasto

To jest przykład tego, że z każdego (za przeproszeniem) gó*na można zrobić film. Obejrzałam, dotrwałam do końca (zasypiając już) (tylko oszczędzcie sobie komentarzy w stylu "nikt ci nie kazał oglądać") zaśmiałam się raz, ale naprawdę jestem pod wrażeniem, że zrobili film o tym jak dwóch gości idzie do knajpy... Tak z ciekawości chyba obejrzę drugą część, żeby się upewnić, że nie będzie to dokumentowanie ich drogi do np. toalety... Jeśli macie dużo czasu, ok można oglądać, ale jest wiele leprzych komedii
Pozdro:)

Angela4b

Hah. Może to trzeba kumać jak to jest siedzieć zbakanym na kanapie, mieć niesamowite ssanie w żołądku i zobaczyć nagle jakąś reklamę niezdrowej szamy. Jak jarasz , to widzisz w tym filmie wiele sytuacji które przypominają Ci własne przygody na zbaku i to jest zajebiste.

elokretyn

Może i tak, ale ja uwazam, ze jest pare lepszych komedii

ocenił(a) film na 10
Angela4b

Na przykład ?

effendi360

Z tego typu głupkowatych komedii, jak dla mnie lepszy jest Straszny Film (wszystkie części), oczywiście jak dla ciebie to może być kompletne dno i szanuje woje zdanie. Tobie bardziej mogli się podobać Harold i Kumar, a mi banda znajomych ze Scary Movie :)
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
Angela4b

Jak dla mnie jest pomiędzy tymi filmami zasadnicza różnica. H&K jest ŚMIESZNY a SM jest po prostu głupi.

effendi360

Jak dla mnie jest całkiem odwrotnie, tak jak z widzami... poza tym każdy odbiera inaczej.

Angela4b

Popieram tutaj w 100% Angela4b ten film to prymitywne i obleśne kino do tego wcale nie śmieszne sceny chyba że się wyjara ze 2 gramy zielska to wtedy wszystko jest śmieszne nawet taki gniot,Są śmieszniejsze komedie do obejżenia np "Ostra Jazda" , "Goście goście" , "Straszny film" :) i wiele wiele innych

man7i

Własnie Goscie goscie ogladalam z milon razy i za kazdym razem mnie smieszy. Jakie mam zdanie o strasznym filmie już mówiłam, a Ostrej jazdy nie oglądałam, ale skoro Ty ją poleciłeśm(ze względu, że mamy podobny gust filmowy, a przynajmniej tak mi się wydaje) na pewno obejrzę. Co do effendi360- nie zamierzam się kłócić! Tak jak powiedział man7i jak się wyjara kupę ziela to wszystko jest zajebiste i dużo lepsze, kolorowe niż w realu. Wracając do Goście goście- film o ludziach nieco prymitywnych, a jednak według mnie lepszy niż to... po prostu TO

Angela4b

myślę że oba te filmy są spoko ale i tak wole H&K niż SC :PP

man7i

No tak.... to jest prymitywny film ;P ale PUNISHER to dla ciebie arcydzieło :D (10/10) haha

Angela4b

nie ma co dyskutować, 90% ocen tutaj to typy które jarają się jaraniem no i gimby, widać to po wypowiedziach. A ile już widziałem wypowiedzi "nie jarałeś to nie zrozumiesz".