PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107312}

Obłęd

The Jacket
2005
7,5 70 tys. ocen
7,5 10 1 70325
6,3 20 krytyków
Obłęd
powrót do forum filmu Obłęd

10/10

ocenił(a) film na 10

Cudowny film i ta muzyka... Totalny wyciskacz łez !

ocenił(a) film na 9
marti_27

No film dobry ale "totalny wyciskacz lez" ? To chyba lekka przesada ;p lzawych tresci raczej w nim nie bylo ;p Moze ja jestem malo "uczuciowy" ale dla mnie ten film byl ogolnie dobry ale niezbyt wzruszajacy ;p

Darthalex

to teraz stwierdzenie "totalny wyciskacz lez" ma pozytywne znaczenie? tzn.ze dobry byl tak?

ocenił(a) film na 10
marti_27

Hehehe faktycznie wyciskacz łez to to nie był, ja raczej miałam zaparty dech czekając co się stanie dalej, ale racja film rewelacyjny popieram w 100% I jest dużo lepszy niż efekt motyla bo tak go często porównują...

ocenił(a) film na 8
marti_27

końcówka trochę wyciskała.... :) a uśmiech Jackie w końcowej scenie w samochodzie, gdy z tyłu zaczyna oślepiać słońce... to czysty obłęd.. :)

ocenił(a) film na 9
jakubdusza

Dokładnie! i kowerek Louisa z "Bonda", no i Bond grał:-) Film super!

ocenił(a) film na 7
marti_27

Gdzie tu można było płakać? Słaby jesteś... Film dobry - 7/10

marti_27

Nie wiem, jakoś mnie ten film nie powalił. Nie mam pojęcia dlaczego. Oglądałam jakoś tak obojętnie, zero emocji poza strachem przy pierwszym wsadzaniu go do szuflady. Dziwne. No i ten Craig w końcu takim, jakim jest naprawdę, czyli brzydalem do kwadratu :) Wszystkie moje koleżanki z pracy się w nim kochają. Musiał być nieźle malowany w bondzie :)

ocenił(a) film na 10
marti_27

na czym jeszcze wyciskałeś łzy ?? :)