Oni myślą że jeśli znana aktorka nie pokaże piersi to film sie nie sprzeda? Film ogólnie mi sie spodobał ale scena w wannie i inne w których cos pokazała były według mnie zenujące.
A moim zdaniem to dobrze zrobiona scena. Nie wiem jak Ty, ale ja jak siedzę w wannie, to nie jestem pod wielką bombelkową pierzyną, by zakryć swoje ciało przed każdym kto może wjechać mi z wielką kamerą prosto w twarz.
Wniosek: Siedzenie w wannie jakby się miało wszystko w dupie, dodaje realizmu.
Wiesz. Masz jednak racje co do tego podejścia że : "Siedzenie w wannie jakby się miało wszystko w dupie, dodaje realizmu". Ja poprostu nie przepadam za takimi "scenami" i stąd mój komentarz. Akle ogólnie film dosyć pokrecony czyli coś w moim stylu :pp
a jasne, co kto lubi jeśli się rozchodzi o sceny filmowe, mnie jakoś nagość nie razi, nie była mega specjalnie wyeksponowana, czy nienaturalnie pokazana, więc spoko. Fakt, film raczej trudny do zaklasyfikowania, przez zabiegi z czasem trochę do 12 małp podobny, ale tylko trochę, klimat świetny. PS. znasz jakieś podobne pod względem zakręcenia filmy? :-p
O taaaak. Klimat jest naprawde dobry. Co do podobnych filmów to do głowy przychodzi mi "Efekt motyla". Ale pierwsza część, bo w drugiej podobała mi się tylko pierwsza scena z wypadkiem samochodowym a dalej miała wrażenie ze ciągną historię (ku mojemu zaskoczeniu i oburzeniu z innymi bohaterami)tylko dla kasy. Czytałam gdzieś że jeszcze podobny jest "Donnie Darko" ale nie miałam jeszcze przyjemności by go obejrzeć.
Dobry klimat, super muzyka i efekty dźwiękowe - wprawiają w nastrój, sprawiają, że "czuje się" całą sytuację głównego bohatera. Film obłędny w pozytywnym znaczeniu. Co do tej nagości: nagość, czy też sceny łóżkowe (itp.) nie rażą mnie. Zgodzę się z poprzednikiem (poprzedniczką) scena w wannie wyglądała naturalnie. No chyna nie chcielibyście żeby Keira była jakoś specjalnie zasłaniana. Nie o to zresztą chodzi w tym filmie;)
Liczy się ogólny efekt całości.
Amen