MÓJ E-,AIL TO przemek100@op.pl odezwijcie sie prosze!!z góry wielkie dzięki
ja to wiem ze moge sciagnac...poza tym dc ++ lepsze jest:) ja myslalem ze ktos mi moze wysle,ale to w piatek 13 do kina sie wyrobie:]
Ludzie !!!
Jak Wam nie szkoda psuć sobie przyjemnosci z oglądania filmu??
Ściągac z netu film i oglądać na jakimś 17" zapyziałym monitorku i w dodatku przy pomocy dzwięku płynącego z burackich pierdziawek.
Co to za przyjemność ogladać film na zasranym monitorku??
NIE PROFANUJCIE FILMÓW
No cóż... Może biedaku jeszcze nikt cię nie oświecił, że można podłączyć telewizor do wyjścia karty graficznej i oglądać sobie bez problemu na 29" albo i więcej jak ktoś ma. Podejrzewam, że o podłączeniu karty dźwiękowej do amplitunera przez złącze optyczne lub cyfrowe też nie słyszałeś? No to wyobraź sobie, że można i to w całkiem komfortowych warunkach obejrzeć film, słuchając sobie dźwięku 5.1 dolby.
Ale porównanie !!
Obraz z 29" kontra obraz zrzucany z projektora.
Nie wspominając już o jakości.
A może palniesz sobie na allegro super extra soczewkę Frenela ?
Zapłacisz taniej niż za bilet do kina.
W sumie może i masz rację - co za różnica w jakich warunkach w końcu treść filmu taka sama.
Może i dla niektórych nie ma różnicy.
Pozdrawiam
Nie ważne na jakim sprzęcie to obejrzycie!dla mnie film strasznie przeciętny,daje 5 na 10,szkoda kasy na ten film w kinie!
Tożto Obłęd.
PS. Nie trzeba podłączać komputera do tv - wystaczy odtwarzacz Manty i 52 calowa plazma. Osobiście wolę kino , jednak nie zawsze mam czas , aby tam się wybrać. Wtedy kino przychodzi do mnie :)