PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107312}

Obłęd

The Jacket
2005
7,5 70 tys. ocen
7,5 10 1 70339
6,3 20 krytyków
Obłęd
powrót do forum filmu Obłęd

MÓJ E-,AIL TO przemek100@op.pl odezwijcie sie prosze!!z góry wielkie dzięki

PeePee

przez bit torrent mozna sciagnac, ze strony www.tdt.org.pl

ocenił(a) film na 8
Flameboy

ja to wiem ze moge sciagnac...poza tym dc ++ lepsze jest:) ja myslalem ze ktos mi moze wysle,ale to w piatek 13 do kina sie wyrobie:]

PeePee

wyslac na maila?

mam nadzieje ze to prowokacja :)

PeePee

Ludzie !!!
Jak Wam nie szkoda psuć sobie przyjemnosci z oglądania filmu??
Ściągac z netu film i oglądać na jakimś 17" zapyziałym monitorku i w dodatku przy pomocy dzwięku płynącego z burackich pierdziawek.
Co to za przyjemność ogladać film na zasranym monitorku??
NIE PROFANUJCIE FILMÓW

JACYZE

lepsze to niż siedzieć w zaśmierdziałym kinie z chrupającymi ludźmi wokół

:)

JACYZE

No cóż... Może biedaku jeszcze nikt cię nie oświecił, że można podłączyć telewizor do wyjścia karty graficznej i oglądać sobie bez problemu na 29" albo i więcej jak ktoś ma. Podejrzewam, że o podłączeniu karty dźwiękowej do amplitunera przez złącze optyczne lub cyfrowe też nie słyszałeś? No to wyobraź sobie, że można i to w całkiem komfortowych warunkach obejrzeć film, słuchając sobie dźwięku 5.1 dolby.

lukkison

Ale porównanie !!
Obraz z 29" kontra obraz zrzucany z projektora.
Nie wspominając już o jakości.
A może palniesz sobie na allegro super extra soczewkę Frenela ?
Zapłacisz taniej niż za bilet do kina.
W sumie może i masz rację - co za różnica w jakich warunkach w końcu treść filmu taka sama.
Może i dla niektórych nie ma różnicy.
Pozdrawiam

PeePee

Nie ważne na jakim sprzęcie to obejrzycie!dla mnie film strasznie przeciętny,daje 5 na 10,szkoda kasy na ten film w kinie!

ocenił(a) film na 7
brunos

Tożto Obłęd.
PS. Nie trzeba podłączać komputera do tv - wystaczy odtwarzacz Manty i 52 calowa plazma. Osobiście wolę kino , jednak nie zawsze mam czas , aby tam się wybrać. Wtedy kino przychodzi do mnie :)

PeePee

a ja tam ogladam na monochromatycznej bańce 14" kożystając z słuchawki mono przerobionej z telefonu nokii (tej za 1 PLN).
Dobrze, że chociaż mój P266 z 16MB SIMM płynnie Divx'y odtwarza w trybie ASCII na Linuxie. :D :D :D

pozdro