PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107312}

Obłęd

The Jacket
2005
7,5 70 tys. ocen
7,5 10 1 70325
6,3 20 krytyków
Obłęd
powrót do forum filmu Obłęd

Zauważyliście, że na końcu, kiedy Jackie i Jack siedzą w samochodzie i ona wiezie go do szpitala to jak pojawia się białe światło t ow pewnym momencie między nimi pojawiają się białe spelcione ręce z tego światła? Przyjrzyjcie się dokłądnie! Widziałam ten film już któryś raz i dopiero teraz to zauważyłam! Co to było? Ręce anioła? A może ten obraz Jackie w bieli, który Jack widział zazwyczaj przed przeniesiem się do przyszłości.

ocenił(a) film na 8

ugh, ile Ty masz lat? podnieciłaś się tym odkryciem jak jakieś małe dziecko i z pewnością nie jest to nic istotnego jak pozwoliłaś sobie napisać. równie darmene jest pisanie tego samego w wielu tematach. nikt Ci nie odpisuje to znaczy, że coś durnego wymyśliłaś i nikt nawet nie chce odpowiadać. i że niby gdzie masz pomiędzy nimi na końcu jakieś splecione ręce, co? widziałam coś może przypominającego jakieś łapy pomiędzy nimi, ale to tylko zbliżające się światło tak padło na jakiś talizman czy cokolwiek to było, który wisiał w samochodzie pomiędzy nimi. następnym razem nie podniecaj się tak byle czym.

ocenił(a) film na 7
ana_93

I co z tego ?:D

ana_93

och Aniu jakas ty dorosla, tak ja zbesztalas ze teraz pewnie sie zamknie w sobie ;]

ana_93

buhahaha ale ktoś wkoncu odpisal geniuszu ;dDDDDD

Nic nie zauwazylem takiego. Dopatrujesz sie chyba czegos, czego nie ma ;)

ocenił(a) film na 6

Słuchajcie! Ja też coś zauważyłem, może to nie istotne ale jednak. Pod koniec filmu, jak to światło zalewa ekran, ktoś mówi "ile mamy czasu". Niestety film był z lektorem więc nie wiem kto to powiedział. Może wiecie coś więcej?

ocenił(a) film na 7
yatne

Ona to powiedziała, zapewne, udało mu się przenieść tylko na chwilę, potem umarł.