Witam
Czy wam tez sie zdaje że urodzony przez królowa obcy podobny jest do Dzokeja (rasa ktora wyginela przez Obce) ich statek i szczatki sa w Obcym 1.
A drugie pytanie to : dlaczego królowa urodzila innego osobnika ? mam jakies przypuszczenia ale watpie zeby tak bylo ;]
P.S. Ogolnie każdej czesci dałem 10/10 tylko Obcemu 4 dałem 9 gdyż mogłby byc troche dłuzszy i zakonczenie mogło by byc inne żeby dało rade stworzyc 5 :D
No jak to czemu urodziła innego osobnika? To za sprawą tych rąbniętych profesorków. Jak Ty oglądałeś ten film? Przecież w momencie porodu "bejbiego" jeden z profesorków owinięty w kokon i przyglądający się temu wszystkiemu, zachwyca się i mówi, że wreszcie powstał nowy doskonalszy osobnik, na którego tak czekali. A po 2gie, to w czym Ci przeszkadza zakończenie?? Właśnie jest idealne do stworzenia 5 części bo Ripley i robocica przeżywają, a więc z powodzeniem mogą pojawić się w kolejnym filmie ;)
dobra ale mi chodzi o to że obcy na ziemi = dno.... nie wyobrazam sobie bcego gdzie indziej niz w kosmosie..
dobra ale mi chodzi o to że obcy na ziemi = dno.... nie wyobrazam sobie obcego gdzie indziej niz w kosmosie..
A kto powiedział że obcy musi znaleźć się na ziemi? Już raz Ripley wracała aby z nimi walczyć, może wrócić i drugi.
Johnie, gdzie można poczytać/obejrzeć o tej właśnie rasie przez która wyginęła przez Obcych, ogólnie o Obcych przed spotkaniu z Ripley?
Na forum ktos podawal link ale już zapomaniel m czy to w 1 2 3 czy 4 ;/ podawali.
Naprawde jest wiele ciekawostek o tej rasie i dzieki temu wiemy wogole skad Obcy sie wzioł
No właśnie interesuje mnie to niezmiernie ;-) Jeśli ktoś ma jakieś materiały, to byłbym wdzięczny :-)