Witajcie, jeżeli szukacie kolejnych wrażeń z Xenomorphem w roli niekoniecznie głównej, to zapraszam do obejrzenia filmu krótko metrażowego zrobionego przez młodą ekipę w wieku 14-30 lat, co ciekawe to polska młodzież, która robi coś bo lubi, no Scottem to ja nie jestem, ani pani Rypley nie posiadam, ale i tak się ciesze z tego, że film został zrobiony starymi metodami. Nie znajdziecie u mnie ujęć robionych na Green-Box
https://www.youtube.com/watch?v=HlUZaivTZ-c
Film robiony przez ekipę, która ma małą wiedzę na temat robienia filmów, ale znajdziecie na pewno o niebo większe powiązanie z obcym u nas niż w Prometeuszu. Film Alien Pretoria w reż. Dawida Tomaszewskiego
Ale super :) Choć daleka przed wami droga aby kręcić filmy na miarę Scotta, to jednak macie duży potencjał :) Powodzenia i działajcie dalej :)
Dziękujemy z całego serca, aczkolwiek zgodzę się, że to daleka jeszcze droga, ale grunt to chęci prawda? :)
Z czasem to i zdobędziecie większe doświadczenie a także lepszy sprzęt to i filmy będą lepsze. Nie od razu Kraków zbudowano.
Prawda :). Teraz obecny film chcemy, aby był autorski, ale zbliżony klimatem do Aliena. Jednocześnie chcemy zainwestować w sprzęt i warsztaty, a także scenerię
Pochwaly i duzy plus za to ze w ogole wam sie chcialo, i za pasje - ktora widac - rowniez. Powiem tak - wszystko ok, tylko ta gra aktorska, tutaj mogliscie sie bardziej przylozyc jednak. Czasami naprawde baaardzo komicznie niektore kwestie sa wypowiadane, psujecie tym pewien klimat, ktory jednak uadlo sie wam stworzyc.