PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=665400}

Obcy: Przymierze

Alien: Covenant
2017
5,7 84 tys. ocen
5,7 10 1 83681
5,1 61 krytyków
Obcy: Przymierze
powrót do forum filmu Obcy: Przymierze

Mnie akurat zastanawia jak poprowadzą ewentualny wątek na linii David-Daniels,czy ją zostawi przy życiu a jeśli tak to jak będzie chciał ją trzymać na odległośc by mu nie zagrażała.

aronn

Ja nie mam pewności czy Walter zginął. Może dogadali się jednak na zakończenie bójki i zamienili rolami.

ocenił(a) film na 8
obleh

Mi się wydaje że Walter został zniszczony, przez Davida. David w końcowych scenach zszywał rany zszywaczem, Walterowi rany się same zasklepiały.

ocenił(a) film na 7
fett85

No to Daniels nie zauważyła tego wcześniej,ze jednak to Dawid?Oczywiście tez skłaniam się przy tezie,że Walter jednak zginał.

użytkownik usunięty
aronn

Na końcu był David i to jest pewne.
Sam David mówił ze ma mozliwosc tworzenia. Więc Walter nie będzie sie zajmował tym czym David.
A po drugie David nie był juz nikomu posłuszny, w przeciwienstwie do Waltera, który musi byc posluszny załodze.

ocenił(a) film na 8
aronn

Oni są identyczni, poza tym David ucharakteryzował się na Waltera, co zmyliło załogę. O funkcji samoregeneracji się tkanek pewnie nie wiedziała, ponieważ nie widziała całej sytuacji z fletem i "samouleczenia" się Waltera.

ocenił(a) film na 9
aronn

Ja powiem tak.Mam nadzieje ze 3 czesc bedzie jak Aliens w swoim czasie.
Bo tu pasowala by kontynuacja z marines ktorzy beda chcieli odbic ten statek i sprawdzic co tam zaszlo.Albo najlepiej jak by wyldowali na planecie i tam zrobili rekonesans a puzniej jadka ;].
3 czesc musi byc jak ALiens w swoim czasie.

ocenił(a) film na 7
lavrenzo84

To musiałby zrobić albo Cameron albo Blomkamp...

ocenił(a) film na 9
aronn

czemu?.Przeciez Cameron tez potrafi robi filmy akcji !.

ocenił(a) film na 9
lavrenzo84

Sorry mialem namysli Ridley Scott ;]].

ocenił(a) film na 7
lavrenzo84

Ale ci dwaj najlepiej by się nadawali do tego o czym piszesz(odnośnie fabuły).