PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=665400}

Obcy: Przymierze

Alien: Covenant
2017
5,7 83 tys. ocen
5,7 10 1 83093
5,0 59 krytyków
Obcy: Przymierze
powrót do forum filmu Obcy: Przymierze
Loki_Jotunheim

Prawo to nie nauka, tylko dziedzina wiedzy. Szkoda życia na ten bełkot.

ocenił(a) film na 10
mar_cinek2

Informacja o trylogii była podawana przy realizacji części pierwszej Prometeusza...Sam reżyser się tak wypowiadał

ocenił(a) film na 6
mar_cinek2

A jaką część obcego lubisz najbardziej a jaką najmniej? Może uszeregujesz od najlepszej do najgorszej?

obleh

myślę, że jesteś niepoprawnym optymistą ;-)

użytkownik usunięty
obleh

http://naekranie.pl/aktualnosci/ridley-scott-o-filmie-prometeusz-2-748436
Jest promyk nadziei. Jeśli będzie dobry, to wyprę z pamięci część pierwszą jakby w ogóle nie powstała, celem niekolidowania z wizją.

ocenił(a) film na 9

Ja okropnie czekam na drugą część.

ocenił(a) film na 8
mackal83

Ja również,to jest mój nr 1 w najbardziej oczekujących premierach.

ocenił(a) film na 2
aronn

Ale zaraz - miał być Promek 2 i 3; Promek 2 miał być już rok temu i co to się porobiło? Tymczasem mamy kolejnego Obcego (jestem więcej niż pewny, że Scott to spartoli). A tyle było dyskusji, że Prometeusz nie ma nic wspólnego z Obcym, że to film osobny; wiele hałasu o nic. Scott wraca do sprawdzonej marki, wyrzekając się wstydliwie Prometeusza.

jos_fw

jak na planie był tylko gościem i wyszło jak wyszło XD jedynie ten fan edit da się oglądać ale i tak tego filmu nie ratuje

obleh

Ja chciałbym żeby były wyjaśnienia o inżynierach i ich technologii. W którymś całkiem niedawnym komiksie był chyba jakiś blaster (?) inżynierów

ocenił(a) film na 3
obleh

Tez czekam, ale temat wg mnie martwy , czekam bez oczekiwan, Obcy to tylko 3 pierwsze czesci dla mnie, wszystko potem to juz nie to . Pewnych rzeczy nie powinno sie nigdy wiecej dotykac, to samo ze Star Wars czy Twin Peaks czego tez sie boje mimo ze czekam, ale nie wiem czy sie odwaze obejrzec .To jest kawal historii i kazdy sie z tym raczej zgodzi.

ocenił(a) film na 6
obleh

Najgorszy "Obcy" jest lepszy niż najlepszy "Zmierzch" :)

ocenił(a) film na 7
penetrator1981

W końcu coś mądrego....:-)