PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=665400}

Obcy: Przymierze

Alien: Covenant
2017
5,7 84 tys. ocen
5,7 10 1 83673
5,1 61 krytyków
Obcy: Przymierze
powrót do forum filmu Obcy: Przymierze

Zmiana tytułu

ocenił(a) film na 5

Film nie będzie się nazywał "Prometheus 2" , a "Alien : Paradise Lost"

ocenił(a) film na 6
trance333

Tytuł troche tandetny. Znowu narobi ludzią smaka na xenomorfy. A tak naprawdę następnego pełnokrwistego Aliena dostaniemy w 2017 od Neilla Blomkampa. I fakt, że Scott zapowiedział kolejne dwa po tym troche mnie martwi. Żeby to tylko nie skończyło się tak jak z serią Alien.

ocenił(a) film na 5
SladeDeathstrokeWilson

Faktycznie Scott powiedział , że xenonmoph zostanie pokazany dopiero w 3 czescie tej sagi , moim zdaniem Prometeusz był porażką , choć przyznaje , że sam pomysł na fabułę był niezły , mam nadzieje ze ridley jakos nadrobi klape jedynki kolejną częścią , jestem mega ciekawy sequelu zarówno jak i filmu Blomkampa :)

SladeDeathstrokeWilson

Tak namotali z tymi planowanymi filmami w uniwersum aliena, że ja już kuźwa nic nie rozumiem ile ich w końcu będą kręcić i o czym konkretnie.

trance333

Film nie będzie się nazywał "Alien: Paradise Lost", a "Alien: Covenant".

:)

ocenił(a) film na 7
trance333

wychodzi na to ze ridley znowu cos przekombinował skoro blokuje powstanie aliena 5
mialo byc wiecej o Inzynierach a wyjdzie ze obcy bedzie znowu na pierwszym miejscu

użytkownik usunięty
deconstramus

Oby rozwineli universum... Alieny to nie wszystko...nwm..inne planety z tymi statkami i inzynierami?

deconstramus

wytwórnia na to naciskała

ocenił(a) film na 5
trance333

Jednak zmienili tytuł najpierw na Alien Covenant, a ostatecznie na Alien Whatthefak - i ten tytuł idealnie podsumowuje ten film

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem