PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=665400}

Obcy: Przymierze

Alien: Covenant
2017
5,7 83 tys. ocen
5,7 10 1 83102
5,0 59 krytyków
Obcy: Przymierze
powrót do forum filmu Obcy: Przymierze

Śledzę mojo , codziennie , i na szczęście film nie zarobi tyle , by w tym kształcie z tym panem powstały kolejne filmy w tym uniwersum , jako fan mam nadziej że Neill Blomkamp dostanie zielone światło , i z mniejszym budżetem typu 70 mln $ zrobi świetny film , w klimatach hard sci/fi , koleś jest fanem i ma pomysł na film ,ale czas leci , Weaver , Biehn , wiecznie nadawać się nie będą , Henriksen nie wchodzi w grę bo androidy się nie starzeją , ale komputerowo odmłodzony mógłby epizod zagrać , Blomkamp ma prosty i jednocześnie świetny pomysł , sulaco miał awarie, przez co dryfował 20 lat , kapsuły kriogeniczne zostały uszkodzone , przez co osoby w niej starzały się normalnie , w tym czasie weyland pozyskał technologie i ujarzmił obcego , dryfujący sulaco natrafia na weyland , ripley wściekła , coś idzie nie tak , i mamy film łączący klimatem obcego czyli hard sci-fi i blockbuster obcy decydujące starcie , pan ridley scott , mimo że stworzył tą markę , to tak naprawdę tylko jednym filmem stworzył , potem inni to rozwijali , wg mnie nie ma prawa by decydować o kształcie tej marki , olał ją dawno temu , teraz se przypomniał jak umierać mu przychodzi , nowy blade runner też może nie wyjść przez pana ridleya , bo na bank sie jako producent wpierdzielał w wizje reżysera